VITRA Exterioara de PROTECTIE MASCA SUDURA SZ-GST-EXT 108*89*1 mm

Abkant Hidraulic

Ctg. Accesorii pentru Aparate de SUDURA si DECUPARE

Cod produs: AS-SZGSTEXT

PRET: 10 € + TVA si Transport

Vitra Exterioara model SZ-GST-EXT este un Accesoriu pt Masca Aparate de Sudura cu referinta SZ-GST avand dimensiunile 108*89*1 mm. Este destinat pt inlocuirea geamului exterior daca cel original este degradat sau are o vizibilitate deteriorata.

Acest Accesoriu Masca Sudura este destinat mastilor cu referinta SZ-GST insa poate fi adecvat si pentru alte tipuri de masti.

Vitra Exterioara are culoarea transparenta si este utila in cazul in care sticla originala este deteriorata sau datorita uzurii in timp nu mai ofera claritate in timpul utilizarii.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni (L*l*h) 108*89*1 mm
Culoare transparenta


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL