CENTRU CNC Prelucrat METALE cu GHIDAJE Rectangulare Intarite MILL1200

Abkant Hidraulic

Ctg. Centru CNC Prelucrare Metal

Cod produs: CPM-MILL1200

PRET: 69.250 € + TVA si Transport

Centrul CNC model MILL 1200 este un Dispozitiv de Prelucrat Metale cu comanda CNC prin Sistemul de Comanda Sinumerik 808D. Are in componenta un sistem 4track pentru piese grele si o distributie larga de ghidaje rectangulare intarite de calitate superioara pt toate axele.

Masina CNC de Prelucrare Metale model MILL1200 are Cilindri Puternici si o distributie larga de Ghidaje Rectangulare Intarite de inalta calitate pt toate axele si asigura o precizie maxima datorita suruburilor de tractiune in 3 axe.

Acest CENTRU pentru PRELUCRAT METALE cu CNC are o camera de lucru ermetica care asigura siguranta in timpul utilizarii fiind destinata utilizatorilor profesionisti, acesta indeplinind cerintele de prelucrare metale ale celor mai exigenti utilizatori. Este echipata standard cu ghidaje de calitate pentru toate axele de lucru asigurand astfel o prelucrare performanta si eficienta in conditii de utilizare intensiva.

Centrul CNC de Prelucrat Metale este controlat printr-un sistem performant Sinumerik 808D ce asigura standardele de calitate ale prelucrarii. Acest Sistem de Control a fost introdus initial de Siemens pt strunguri si masini de frezat metale, are forma unui singur panou compact, astfel incat numarul de conexiuni si interfete necesare a fost redus la minimum.

Toate componentele sistemului de control Sinumerik 808D sunt realizate cu cerinte stricte si standarde de calitate ceea ce a dus la un grad sporit de protectie (IP65 pe panoul frontal) precum si la capacitatea de a se folosi chiar si intr-un mediu ostil. Controlul este caracterizat printr-un grad ridicat de confort si o functionare fara probleme. Acesta este echipat cu o configuratie pe baza de tastatura dedicata operatiunilor tehnologice, cu butoane mecanice (care justifica confortul sporit in timpul introducerii datelor), butoane functionale cu constructie tip membrana si cu butoane programabile.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea mesei de lucru 1200*620 mm
Tip ax BT40
Numar Sloturi T/ Latime / Distanta 5 / 18 / 600 mm
Gama de deplasarea pistonului (X*Y*Z) 1.200*600*600 mm
Capacitatea maxima de incarcare a mesei 1.000 Kg.
Distanta de la ax la suprafata mesei 150 - 750 mm
Distanta axei de la axul vertical 660 mm
Acceleratie alimentare 24, 24, 18 / 30, 20, 24 m/min
Viteza ax 40 - 8.000 rot/min
Viteza de avans 2,5 - 6/000 m/min
Puterea motor ax 7,5 kW
Precizia de pozitionare ± 0,012 mm
Precizia de pozitionare la repetabilitate 0,005 mm
Numarul pieselor de lucru 24
Dimensiunea maxima a pieselor 150*300 mm
Greutatea maxima a piesei de lucru 15 Kg.
Durata minima de schimbare a pieselor 3 sec.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3.250*2.500*2.600 mm
Greutate Centru CNC 8.500 Kg.
Informatii suplimentare

Acest CENTRU de PRELUCRAT METALE este prevazut standard cu dispozitive precum:
Lampa;
Interfata RS-232;
Pompa cu Lichid de Racire;
Sistem automat de ungere;
Instrument de Operare si Intretinere;
Cilindru;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL