Masina de PRELUCRAT METALE cu AXE Ghidate prin CNC MILL 650 PL

Abkant Hidraulic

Ctg. Centru CNC Prelucrare Metal

Cod produs: CPM-MILL650PL

PRET: 35.780 € + TVA si Transport

Centrul CNC de Prelucrat Metale MILL 650 PremiumLine realizeaza operatii de Prelucrare Metale prin Programare CNC cu Sistem de Control Sinumerik 808D. Are Axe ghidate prin Comanda Numerica si se caracterizeaza printr-un confort ridicat si o utilizare usoara si precisa.

MILL 650 Premium Line este un utilaj performant de Prelucrat Metale cu Comanda Numerica Compiuterizata destinat utilizatorilor profesionisti, acesta indeplinind cerintele de prelucrare metale ale celor mai exigenti utilizatori. Este echipata standard cu ghidaje de calitate pentru axele de lucru din dotarea standard asigurand astfel o prelucrare performanta si eficienta in conditii de utilizare intensiva.

Acest CENTRU CNC este controlat printr-un sistem performant Sinumerik 808D ce asigura standardele de calitate ale prelucrarii, insa poate functiona si cu alte sisteme de programare compiuterizata precum FANUC, Sinumerik 828 sau Sinumerik 808.

Sistemul de Control Sinumerik a fost introdus initial de Siemens pt strunguri si masini de frezat metale, are forma unui singur panou compact, astfel incat numarul de conexiuni si interfete necesare a fost redus la minimum. Toate componentele sistemului de control Sinumerik 808D sunt realizate cu cerinte stricte si standarde de calitate ceea ce a dus la un grad sporit de protectie (IP65 pe panoul frontal) precum si la capacitatea de a se folosi chiar si intr-un mediu ostil. Optional, masina poate fi echipata cu 4 axe suplimentare care sporesc capacitatea de lucru a acestui CENTRU de PRELUCRARE METALE cu CNC.

Controlul acestei Masini Centru CNC de Prelucrat Metale este caracterizat printr-un grad ridicat de confort si o functionare fara probleme. Acesta este echipat cu o configuratie pe baza de tastatura dedicata operatiunilor tehnologice, cu butoane mecanice (care justifica confortul sporit in timpul introducerii datelor), butoane functionale cu constructie tip membrana si cu butoane programabile.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea mesei de lucru 900*400 mm
Deplasarea mesei 650*400*400 mm
Numar Sloturi T/ Latime / Distanta 3 / 18 / 130 mm
Capacitatea maxima de incarcare a mesei 400 Kg.
Distanta de la ax la suprafata mesei 120 - 620 mm
Distanta axei de la axul vertical 510 mm
Acceleratie alimentare 30 / 30 / 24 m/min
Viteza de alimentare 2,5 - 4.000 mm/min
Tip ax subtire BT40
Viteza ax 40 - 6.000 rot/min
Puterea motorului 5,5 kW
Numar maxim de piese 10
Dimensiuni maxime piesa 150*350 mm
Greutatea maxima a piesei de lucru 8 Kg.
Precizia de pozitionare ±0,005 mm
Precizia de pozitionare la repetabilitate 0,003 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.120*2.150*2.290 mm
Greutate Centru CNC 3.600 Kg.
Informatii suplimentare

UTILAJ CNC de PRELUCRAT METALE poate fi prevazut optional cu:
Control FANUC;
Control Sinumerik 808;
Control Sinumerik 828;
4 Axe Suplimentare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL