Utilaj CNC de Prelucrat METALE cu Ghidaje pe Axe si Servomotoare MILL 920

Abkant Hidraulic

Ctg. Centru CNC Prelucrare Metal

Cod produs: CPM-MILL920

PRET: 33.360 € + TVA si Transport

Masina CNC de Prelucrat Metale model MILL 920 are un corp masiv si robust si se poate utiliza cu mare usurinta fiind caracterizata printr-un grad de confort ridicat. Este controlata prin Sistem Sinumerik 808D si are o camera de lucru ermetica ce ofera siguranta sporita in timpul utilizarii.

Aceasta Masina de Prelucrat Metale cu Comanda Numerica Compiuterizata este destinata utilizatorilor profesionisti, acesta indeplinind cerintele de prelucrare metale ale celor mai exigenti utilizatori. Este echipata standard cu ghidaje de calitate pentru toate axele de lucru asigurand astfel o prelucrare performanta si eficienta in conditii de utilizare intensiva.

Masina este controlata printr-un sistem performant Sinumerik 808D ce asigura standardele de calitate ale prelucrarii. Acest Sistem de Control a fost introdus initial de Siemens pt strunguri si masini de frezat metale, are forma unui singur panou compact, astfel incat numarul de conexiuni si interfete necesare a fost redus la minimum.

Toate componentele sistemului de control Sinumerik 808D sunt realizate cu cerinte stricte si standarde de calitate ceea ce a dus la un grad sporit de protectie (IP65 pe panoul frontal) precum si la capacitatea de a se folosi chiar si intr-un mediu ostil. Controlul este caracterizat printr-un grad ridicat de confort si o functionare fara probleme. Acesta este echipat cu o configuratie pe baza de tastatura dedicata operatiunilor tehnologice, cu butoane mecanice (care justifica confortul sporit in timpul introducerii datelor), butoane functionale cu constructie tip membrana si cu butoane programabile.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea mesei de lucru 920*320 mm
Numar Sloturi T/ Latime / Distanta 3 / 14 / 85 mm
Gama de deplasarea pistonului (X*Y*Z) 620*350*500 mm
Distanta de la ax la suprafata mesei 100 - 600 mm
Distanta axei de la axul vertical 395 mm
Viteza de avans 18.000 mm/min
Viteza de alimentare 2,5 - 3.000 mm/min
Tip ax subtire BT40
Viteza ax 60 - 8.000 rot/min
Puterea motorului 3,7 kW
Numar maxim de piese 16
Dimensiuni maxime piesa 120*120 mm
Greutatea maxima a piesei de lucru 8 Kg.
Precizia de pozitionare ±0,015 mm
Precizia de pozitionare la repetabilitate 0,075 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.100*1.970*2.170 mm
Greutate Centru CNC 2.750 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

UTILAJ CNC de PRELUCRAT METALE este prevazut standard cu dispozitive:
Lampa;
Interfata RS-232;
Pompa cu Lichid de Racire;
Sistem automat de ungere;
Instrument de Operare si Intretinere;
Cilindru;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL