COMPRESOR de AER cu Rezervor 100 L si Presiune Maxima 10 Bari SKY 100E

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-SKY100E

PRET: 270 € + TVA si Transport

Compresorul de Aer model SKY 100E este un Aparat de Aer Comprimat cu rezervor de 100 litri, Presiune maxima de 10 Bari si piston ideal pt utilizarea cu aparate de etansare, ungere, sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje insurubat sau desurubat.

Acest COMPRESOR AER este echipat cu o pompa de ungere si manometru ce indica presiunea din rezervor si un reductor de presiune. Este prevazut cu un rezervor cu capacitatea de 100 litri, presiunea maxima generata fiind de 10 bari; acest aparat de comprimat aer are un motor electric pentru antrenarea compresorului cu o putere de 2,2 kW (3 CP).

Constructia acestui Compresor de Aer este formata din 2 pistoane de ulei racit ce ofera stabilitate si o durata lunga de viata a dispozitivului de comprimat, motorul are supape reglabile, manometre indicatoare ale presiunii din rezervor si regulator de presiune, situate in partea din fata a compresorului de aer comprimat si 2 iesiri pt automatizare (pt oprirea automata cand presiunea ajunge la valoarea maxima).

De asemenea, este prevazut cu o pompa de lubrifiere ce asigura functionarea adecvata pe termen lung, supapa de siguranta, vizor pt controlul nivelului uleiului, protectie termica a motorului si o supapa speciala destinata evacuarii apei acumulate in interiorul containerului care protejeaza impotriva coroziunii.

Datorita constructiei sale, acest Dispozitiv de Comprimat Aer este utilizat pe scara larga si satisface atat utilizatorii amatori cat si pe cei profesionisti, dotarea cu roti puternice cauciucate si cu maner metalic, permit comutarea facila a acestui compresor de aer intre locurile de utilizare, fiind ideal pt conectarea la o gama mare de masini pneumatice de pe piata.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 100 litri
Presiunea maxima 10 bari
Pistoane 1 bucata
Debit Teoretic de Aer 320 litri/minut
Debit de aer pt functionarea eficienta 230 litri/minut
Puterea motorului 2,2 kW (3CP)
Viteza motorului 2800 rotatii/minut
Tensiunea de alimentare 230 V, 50 Hz
Greutate neta compresor aer 70 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard acest Compresor Aer este prevazut cu:
Compresor SKY 100E;
Reductor cu 2 manometre pentru presiunea din rezervor;
2 Robinete cu bila pt racordare;
2 Roti Cauciucate si maner metalic pt deplasarea usoara la locul de utilizare;
Picior frontal antivibratie;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii la utilizarea intensiva;
Supapa de Scurgere a lichidului acumulat;
Comutator de Urgenta;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Este ideal pentru conectarea la utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, strangere de soc ocazionale si slabirii, inlocuirea rotilor, etc.

Fiecare Compresor este verificat cu atentie inainte de expediere si este umplut cu ulei, acesta fiind pregatit pentru utilizare. Puterea mare asigura livrarea unei cantitati mari de Aer si calitatea superioara a manoperei face ca aceste dispozitive sa fie printre cele mai performante compresoare pentru comprimat aer de pe piata. Se asigura service complet si service post-garantie, lucru ce ii face multumiti pana si pe cei mai exigenti dintre clienti.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL