Compresor Aer cu Piston si Rezervor 200 L, Presiune 10 Bari Reglabila SKY 200

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-SKY200

PRET: 575 € + TVA si Transport

Compresorul pt AER COMPRIMAT model SKY 200 are rezervor de 200 litri si o presiune de 10 bari. Este prevazut cu motor de 3,0 kW (4CP) alimentat cu curent trifazic ce ofera un cuplu ridicat rezultand o rezistenta crescuta la functionarea continua si realimentarea rapida a presiunii.

Compresorul pt Aer este prevazut cu un conector accesibil care permite pornirea / oprirea si functionarea continua a acestui utilaj (se opreste automat cand presiunea atinge valoarea maxima), supapa de siguranta, vizor pt controlul nivelului uleiului si o supapa speciala pt evacuarea apei acumulate in interiorul containerului care protejeaza impotriva coroziunii.

Acest COMPRESOR AER are un rezervor cu o capacitate de 200 de litri, presiunea maxima generata in cilindru fiind de 10 bari iar motorul electric de conducere al acestui compresor are o putere de 3000 W, 4,0 CP. Alimentarea cu curent trifazic ce ofera un cuplu ridicat rezultand o rezistenta crescuta la functionarea continua si realimentarea rapida la limitele superioare ale presiunii maxime. Unitatea finala de catre bara face ca puterea motorului sa fie optima la un consum redus de energie.

In constructia standard a acestui utilaj de comprimat aer sunt incluse supape reglabile, manometre care indica presiunea iar in partea din fata a iesirilor de compresie este prevazut cu 2 conectori rapizi pe clema de furtun. De asemenea, acest Compresor de Aer Comprimat este echipat cu o pompa de lubrifiere destinata utilizarii adecvate pe termen lung, asigurand fiabilitate si o durata de viata indelungata. Dotarea standard este completata de un manometru ce indica presiunea rezervorului si regulator de presiune, si manometru cu facilitatea / pornirea si protectia termica a motorului.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 200 litri
Presiunea maxima generara 10 bari
Puterea motorului 3,0 kW, 4 CP
Tip motor trifazat
Viteza motorului 1100 rotatii/minut
Debit Teoretic de Aer 515 litri/minut
Capacitate de eficienta compresor 320 litri/minut
Capacitate efectiva de aer livrat 344 litri/minut
Greutate Compresor pt Aer Comprimat 115 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard acest Compresor pentru Comprimat Aer este prevazut cu:
Compresor SKY 200;
Reductor cu 2 manometre pentru presiunea din rezervor;
2 Robinete cu bila pt racordare;
2 Roti Cauciucate pt deplasarea usoara la locul de utilizare si picior frontal antivibratie;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii;
Supapa de Scurgere a lichidului acumulat;
Comutator de Urgenta;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Datorita constructiei sale acest dispozitiv este utilizat pe scara larga si satisface nevoile atat a utilizatorilor amatori cat a celor profesionisti.

Capacitatea rezervorului de 200 litri permite majoritatea accesoriilor pneumatice si asigura o presiune de umplere rapida ce scurteaza timpii morti.

Dotarea cu roti puternice de cauciuc (roata din fata fiind destinata amortizarii vibratiilor) si cu maner de metal, permite comutarea facila a acestui compresor de aer intre mai multe locuri de utilizare, fiind ideal pentru conectarea la urmatoarele tipuri de utilaje: masini de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, strangere de soc ocazionale si slabirii, inlocuirea rotilor, etc.

Fiecare Compresor este verificat cu atentie inainte de expediere si este umplut cu ulei, acesta fiind pregatit pentru utilizare. Puterea mare asigura livrarea unei cantitati mari de Aer si calitatea superioara a manoperei face ca aceste dispozitive sa fie printre cele mai performante compresoare pentru comprimat aer de pe piata. Se asigura service complet si service post-garantie, lucru ce ii face multumiti pana si pe cei mai exigenti dintre clienti.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL