Instalatie pt COMPRIMAT AER cu Rezervor 300 L si Presiune 10 bari SKY 300W

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-SKY300W

PRET: 999 € + TVA si Transport

Compresorul de Aer model SKY 300W este un Aparat de Comprimat Aer ce se caracterizeaza printr-un rezervor cu o capacitate de 300 L, presiune maxima generata in cilindru de 10 bari si un motor electric puternic de 5,5 kW (7,5 CP). Acest compresor aer este ideal pt utilizarea profesionala.

Motorul acestui COMPRESOR AER are supape reglabile, 2 manometre de presiune situate in partea din fata a compresorului si unul suplimentar pe cilindru. Poate fi conectat la majoritatea accesoriilor pneumatice de pe piata. Sistemul de racire este compus din trei pistoane dispuse in forma de V ce ofera stabilitate si o durata lunga de viata, pentru fiecare din cei trei cilindri fiind montat un filtru metalic.

De asemenea, este prevazut cu un conector care permite pornirea / oprirea si functionarea continua a acestui utilaj (cand presiunea atinge valoarea maxima se opreste automat), supapa de siguranta, vizor pt controlul nivelului uleiului si o supapa speciala destinata evacuarii apei acumulate in interiorul containerului care protejeaza impotriva coroziunii. In constructia standard a acestui compresor aer mai este inclusa o pompa de lubrifiere destinata utilizarii adecvate pe termen lung, asigurand fiabilitate si o durata de viata indelungata.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 300 litri
Presiunea maxima 10 bari
Puterea motorului 5,5 kW, 7,5 CP
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400 V, 50 Hz
Protectie de alimentare 3*16A, tip C
Consum de curent ~ 11,3 A
Viteza motorului 2900 rotatii/minut
Viteza pompei 1050 rotatii/minut
Pistoane 3 bucati in forma de W
Diametrul cilindrului 80 mm
Cursa pistonului 70 mm
Comutator de control presiune 7 - 10 bari
Temperatura aerului pompat 50° C
Temperatura apei din cilindru la functionare lunga 37° C
Temperatura capului la functionare lunga 92° C
Medie Debit de Aer 885 litri/minut
Presiune supliment de performanta 7 - 10 bari = 972 litri/minut
Greutate Unitate de Comprimat Aer 190 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard aceasta Instalatie de Comprimat Aer este prevazuta cu:
Compresor SKY 300W;
Reductor cu 2 manometre pentru presiunea din rezervor;
2 Robineti sferici cu bila pt racordare;
4 Roti Cauciucate pt deplasarea usoara la locul de utilizare si carlige in fata si in spate;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii;
Supapa de Scurgere a lichidului acumulat;
Comutator de Urgenta;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Datorita constructiei sale, acest APARAT de COMPRIMAT AER este utilizat pe scara larga si satisface atat utilizatorii amatori cat si pe cei profesionisti, standardul de performanta si marimea cilindrului permitand conectarea la o gama mare de accesorii pneumatice si utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, utilaje de slabit si strans pt inlocuirea rotilor, sablatoare, masini de gaurit, taiere sau slefuire sau utilaje profesionale pt schimbarea amvelopelor camioanelor.

Fiecare Compresor este verificat cu atentie inainte de expediere si este umplut cu ulei, acesta fiind pregatit pentru utilizare. Puterea mare asigura livrarea unei cantitati mari de Aer si calitatea superioara a manoperei face ca aceste dispozitive sa fie printre cele mai performante compresoare pentru comprimat aer de pe piata. Se asigura service complet si service post-garantie, lucru ce ii face multumiti pana si pe cei mai exigenti dintre clienti.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL