UNITATE pt COMPRIMAT AER cu Motor 7,5 kW si Presiune de 10 bari AM K 7-10

Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-AMK710

PRET: 4.399 € + TVA si Transport

Aceasta Unitate de Comprimat Aer model AM K 7-10 este ideala pt utilizarea profesionala avand o capacitate de 270 litri si un flux volumetric de 935 litri/minut la o presiune maxima de 10 bari. Unitatea are o manevrare usoara si asigura un confort sporit in timpul functionarii.

Aceasta UNITATE pentru AER COMPRIMAT are blocuri de compresie cu transmisie prin curea care asigura o durabilitate sporita si este prevazuta cu unitate de control electronic cu afisaj al directiei, contor ore de functionare precum si mesaje de serviciu sau avertizare.

Datorita controlului electronic acest compresor de aer este usor de manevrat si de operat, avand dimensiuni compacte care asigura economisirea spatiului si costuri de intretinere minime. Este prevazut cu un sasiu izolat care asigura un nivel redus de zgomot in timpul functionarii dar si protectia pieselor la depunerea prafului sau a altor materiale care ar putea afecta durata de viata a acestui utilaj profesional de comprimat aer.

Este echipat cu un ventilator mare volant pentru racirea optima, unitate de compresie cu cilindru de 10 bari ce creste productia si garanteaza o eficienta ridicata. De asemenea, acest compresor aer are in componenta un racitor intermediar si unul final pentru racirea rapida a aerului comprimat generat.

Standard, acest compresor pentru aer comprimat, este echipat cu absolut toate accesoriile de siguranta, precum supapa electromagnetica, comutator de presiune cu supapa de siguranta pt functionarea complet automata, o protectie a motorului, manometru, supapa de retinere si robinet de golire a condensului.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 270 litri
Presiunea maxima 10 bari
Presiunea de lucru 9 bari
Puterea motorului 7,5 kW
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 230 V, 50 Hz
Protectie motor unitate IP 55
Debit volumetric la presiunea de lucru 1.010 litri/minut
Viteza compresor aer 4.350 min-1
Capacitate de racire a aerului 1.080³/ora
Temperatura minima / maxima a mediului de lucru +5°C / +40°C
Capacitate de racire ulei (rezervor ulei / total) 2,5 / 3 litri
Nivel de zgomot (LPA1 - DIN 45635 T13) 67 dB (A)
Racord evacuare aer 3/4"i
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 680*600*1000 mm
Greutate neta compresor aer 145 Kg.
Garantie 3 ani
Informatii suplimentare

In dotarea standard aceasta Unitate de Comprimat Aer este prevazuta cu:
Compresor AM K 7-10;
Comutator de Presiune cu supapa de siguranta pt functionarea complet automata;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii;
Robinet de Golire a condensului;
Supapa de Retinere a condensului;
Manometru;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Datorita constructiei sale, acest Compresor de COMPRIMAT AER este utilizat pe scara larga si satisface atat utilizatorii amatori cat si pe cei profesionisti, standardul de performanta si marimea cilindrului permitand conectarea la o gama mare de accesorii pneumatice si utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, utilaje de slabit si strans pt inlocuirea rotilor, sablatoare, masini de gaurit, taiere sau slefuire.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL