Masina TAIAT METALE cu BANDA si BRAT BASCULANT -45° - 60° MBS320 FH

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ferastrau Banzig Metale

Cod produs: FBM-MBS320FH

PRET: 2.050 € + TVA si Transport

Fierastraul profesional cu Banda pt Taiat Metale model MBS 320 FH este un utilaj cu Banda Metalica, Cleme Hidraulice si un Brat Basculant intre -45° si +60° realizat din fonta. Viteza benzii se poate stabili din panoul de control al Ferastraului Basculant, acesta avand 2 viteze: 37 si 75 m/min.

Acest FERASTRAU BASCULANT este un utilaj robust si eficient de tip profesional destinat utilizarii industriale pentru productia de serie. Este caracterizat prin pivotarea bratului din fonta profilata intre -45° si +60° pe care este pozitionat un panou de control si actionarea prin presiune hidraulica, acest fierastrau fiind echipat cu un extensometru de timp si ghidaje pentru banda de taiere realizate din carbura care controleaza rostogolirea si alunecarea.

Actionarea benzii de taiere se realizeaza prin intermediul unui motor cu angrenaj melcat care actioneaza transmisia de la motorul electric la roata de antrenare cu ajutorul a doua roti din fonta. Cureaua de transmisie este acoperita cu un capac rabatabil cu balamale atasat la carcasa, in interiorul existand un rezervor cu lichid de racire separat cu pompa electrica.

Materialul pt debitat poate fi alimentat manual sau prin orice dispozitiv mecanic de alimentare, in timp ce dispozitivul de alimentare este automat. In procesul de taiere miscarea principala este deplasarea benzii de taiere care poate fi selectata din panoul de control, aceasta avand doua trepte, 37 si 75 m/minut. Viteza de coborare a bratului taietor este controlata de un cilindru, in pozitia inferioara a acestuia (dupa ce materialul este taiat) banda de taiere fiind oprita automat fapt ce asigura o siguranta sporita.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea panzei fierastraului 2.680*27*0,9 mm
Tensiune banda mecanica (sau manuala)
Dimensiuni Taiere Tub Metal - Unghi Ø250 mm
Dimensiuni Taiere Tub Metal - Unghi 45° dreapta Ø190 mm
Dimensiuni Taiere Tub Metal - Unghi 60° dreapta Ø130 mm
Dimensiuni Taiere Tub Metal - Unghi 45° stanga Ø190 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metalic - Unghi 320*200 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metalic - Unghi 45° dreapta 180*140 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metalic - Unghi 60° dreapta 130*125 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metalic - Unghi 45° stanga 200*140 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 245*245 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 45° dreapta 160*160 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 60° dreapta 125*125 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 45° stanga 155*155 mm
Viteza banda 37, 75 m/min
Controlul coborarii bratului fara trepte - cilindru hidraulic
Inaltimea menghinei 900 mm
Tensiunea de alimentare 400 V
Tip alimentare trifazata
Puterea motorului principal S1 100% 1,1 kW
Puterea motorului principal S6 40% 1,5 kW
Greutate Fierastrau Basculant cu Banda 304 Kg.
Garantie 12 luni
Informatii suplimentare

Baza acestui Ferastrau BANZIG este compusa dintr-un corp rigid sudat realizata din tabla de otel, in interiorul careia se afla un rezervor separat pt lichidul de racire si o electropompa pt lichidul de racire. De asemenea, acest Fierastrau cu Banda este echipat cu o perie de sarma pt curatarea benzii iar acest lucru previne infundarea lamei si asigura o taiere eficienta.

La partea superioara a bazei masinii este fixat un rezervor pt drenarea lichidului de racire si un container pt resturile rezultate in timpul taierii materialului. La baza constructiei din fonta este fixata masa de lucru cu un brat pivotant.

Siguranta in timpul procesului de taiere este asigurata prin aparatoarele benzii taietoare si microcomutatoare de oprire a motorului dupa terminarea taierii sau cand o aparatoare este deschisa, si un dispozitiv de protectie suplimentara care opreste automat ferastraul banda in cazul in care banda de taiere este rupta.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL