FIERASTRAU Universal cu BANDA pt Decupat Metale si Motor Trifazat BS 712 N

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ferastrau Banzig Metale

Cod produs: FBM-BS712N

PRET: 790 € + TVA si Transport

Utilajul Universal cu Banda pt Decupat Metale model BS 712 N are o viteza liniara a benzii care se obtine prin deplasarea intre angrenajul melcat si motorul de antrenare. Bratul basculant din fonta asigura o rigiditate mare in timpul taierii metalelor si astfel se elimina orice fel de vibratie.

Fierastraul Banzig Universal este ideal pt utilizarea industriala in Decuparea Metalelor, permite taierea in plan perpendicular pe axa materialului taiat sau la orice unghi intre 45° - 90° iar datorita unei menghine rotative se pot taia metale si la unghiuri intre 0° - 45°.

Acest Fierastrau Mecanic pentru Decupat Metale are un sistem de transmisie al puterii printr-o Banda compusa din doua roti din fonta, prima roata se numeste roata de intindere / tensionare (ce poate fi reglata printr-o parghie) iar cea de-a doua roata de antrenare.

Panoul de control al masinii de taiat metale este situat aproape de angrenajul melcat care este actionat de un motor electric. Masina de Taiat Metale este echipata cu o cutie electrica care indeplineste cerintele PIP, un motor puternic de 1,1 kW si o banda de ghidare de calitate. Bratul fierastraului cu banda poate fi setat vertical si poate taia chiar si lemne pt foc.

Elementul de taiere poate fi alimentat manual sau prin orice dispozitiv de alimentare, in timpul taierii alimentarea fiind gravitationala pe principiul curgerii uleiului intr-un cilindru hidraulic cu doua camere. Viteza necesara a benzii liniare este obtinuta prin schimbarea raportului prin roata de intindere intre angrenajul melcat si motorul de antrenare. Viteza adecvata de coborare a bratului de debitare metale este obtinuta datorita supapei de control a debitului de ulei intre camerele cilindrului hidraulic.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea panzei fierastraului 2.360*20*0,9 mm
Dimensiuni Taiere Tuburi Metalice - Unghi de Ø180 mm
Dimensiuni Taiere Tuburi Metalice - Unghi de 45° Ø130 mm
Dimensiuni Taiere Forme Metalice - Unghi de 300*180 mm
Dimensiuni Taiere Forme Metalice - Unghi de 45° 120*125 mm
Dimensiuni Taiere Metale Patrate - Unghi de 180*180 mm
Dimensiuni Taiere Metale Patrate - Unghi de 45° 125*125 mm
Tensiunea benzii mecanica (sau manuala)
Viteza curelei 22, 34, 36, 72 m/min
Viteza de alimentare 0 - 50 m/min
Controlul coborarii bratului fara trepte - cilindru hidraulic
Inaltimea menghinei 600 mm
Tensiunea de alimentare 400 V
Tip alimentare trifazata
Puterea motorului principal S1 100% 0,75 kW
Puterea motorului principal S6 40% 1,1 kW
Greutate Fierastrau Universal cu Banda 180 Kg.
Garantie 12/24 luni
Prezentare video
Informatii suplimentare

Baza masinii este compusa dintr-o placa dreptunghiulara rigida realizata din tabla de otel, in interiorul careia se afla un rezervor pentru lichidul de racire si o pompa pentru lichidul de racire. De asemenea, acest Fierastrau cu Banda este echipat cu o perie de sarma pentru curatarea benzii iar acest lucru previne infundarea lamei si asigura o taiere eficienta.

La partea superioara a bazei masinii este fixat un rezervor pt drenarea lichidului de racire si un container pt resturile rezultate in timpul taierii materialului. Pe rezervor este fixata masa de lucru din fonta si dispozitivul de prindere la care este fixat bratul fierastrau cu banda. In partea inferioara, soclul masinii este prevazut cu gauri pt osiile rotilor.

Siguranta in timpul procesului de taiere este asigurata printr-o instalatie electrica care indeplineste toate cerintele CE, fierastraul cu banda fiind echipat cu comutator de limitare a cursei care opreste masina dupa terminarea taierii, un buton de urgenta, microintrerupatoare pt oprirea masinii cand cureaua de transmisie sau banda de taiere sunt deschise.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL