CIRCULAR Pendular cu Limitator TAIERI de IMBINARE in COLT 45° MK 315S

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Fierastrau Circular Pendula

Cod produs: FCP-MK315S

PRET: 1.999 € + TVA si Transport

Circular-ul Pendular pt Metale model MK 315S-400V este dotat standard cu Menghina Dubla si Limitator Material pt Taieri de Imbinare in Colt de pana la 45°. Are o pivotare a unitatii de taiere metale si a menghinei de la -45° la 0° pana la 45° si este ideal pt Debitat Metale.

Fierastraul Circular Pendula pentru Taiat Metale este ideal pt utilizarea intensiva in realizarea diverselor operatii de taiere a tevilor metalice rotunde, plate sau rectangulare oferind o precizie la taiere in diferite unghiuri. Este prevazut cu sistem automat de racire si se caracterizeaza prin performanta ridicata in prelucrarea pieselor metalice.

De asemenea, este prevazut cu maneta de control ergonomica cu intrerupator de siguranta si disc placat TiN iar capacul de protectie este prevazut cu sistem de inchidere automata conform normelor CE. Valorile reduse ale turatiei sunt ideale pentru prelucrarea otelului inoxidabil iar rotile dintate calite si rectificate ruleaza in baie de ulei asigurand astfel o functionare silentioasa.

Limitatoarele de reglare rapida a menghinei pentru utilizarea in serie (MK315S) asigura utilizarea acestui Ferastrau Pendula la cele mai inalte standarde de performanta in operatiile de Debitare Profile Metalice.

Acest Fierastrau Circular de Debitat Metale este circular profesional tip PENDULA potrivit pt realizarea unei arii largi de aplicatii de debitare a pieselor metalice din otel, otel inalt aliat, metale usoare si materiale plastice. Are in dotarea standard o menghina dubla cu deschidere mare pentru taieri de imbinare in colt de pana la 45°. Rezultatele precise de taiere metale se datoreaza menghinei speciale cu care se fixeaza piesele in partea dreapta si stanga a discului taietor si asigura taieri precise si lipsite de bravuri.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni lama de taiere metal Ø315 mm
2 Viteze de rotatie a lamei taietoare 40 / 80 rot/min
Capacitate maxima de taiere teava rotunda la 90° Ø90 mm
Capacitate maxima de taiere teava rotunda la 45° Ø85 mm
Capacitate maxima taiere teava patrata la 90° (l*h) 90*90 mm
Capacitate maxima taiere teava patrata la 45° (l*h) 80*80 mm
Capacitate taiere teava rectangulara la 90° (l*h) 140*70 mm
Capacitate taiere teava rectangulara la 45° (l*h) 85*70 mm
Putere cedata motor S1 (100%) 1,8 / 2,2 kW (2,5 / 3,0 CP)
Putere absorbita motor S1 (40%) 2,7 / 3,3 kW (3,6 / 4,4 CP)
Tensiunea de alimentare 400 V
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.100*800*880 mm
Greutate neta Fierastrau Pendula 260 Kg.
Greutate bruta Circular Metale 280 Kg.
Informatii suplimentare

FIERASTRAU Pendula cu Panza Circulara pt METALE este prevazut standard cu:
Fierastrau MK315S-400V;
Panza Circulara de Taiere Tevi Metal;
Menghina pt Fixarea Rapida a Piesei de Debitat;
Echipament de Racire;
Stand;

Optional se pot livra Panze Circulare de Taiere si lichid pentru sistemul de racire.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL