FOARFECA Ghilotina HIDRAULICA de Debitat TABLE de 3,2 ml QH 8*3200

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ghilotina Hidraulica

Cod produs: NIR-105

PRET: 39.105 € + TVA si Transport

FOARFECA de Taiat TABLA cu CNC QH 8*3200 este o Ghilotina Hidraulica fabricata pt taierea rectilinie a foilor si benzilor din tabla de otel, placi de metal, tabla din metale neferoase si alte materiale. Are o constructie solida si poate debita table de 3,2ml si 8mm grosime.

Aceasta FOARFECA Hidraulica model QH11-4*2500 este echipata cu o TRAVERSA OSCILANTA cu Sistem de actionare HIDRAULIC fiind proiectata pentru debitarea rectilinie a foilor si benzilor din tabla metalica din otel / placi metalice, tabla din materiale neferoase precum si din alte materiale.

Ghilotina cu Traversa Oscilanta Hidraulica si CNC are o constructie moderna si o structura solida care asigura siguranta si eficienta maxima in utilizare. Calitatea ridicata a materialelor folosite in constructia acestei foarfece TABLE GROASE asigura o debitare precisa a metalelor si o utilizare eficienta.

GHILOTINA poate debita table cu lungimea maxima de 3,2 metri cu o grosime maxima de 8 mm, fiind astfel un utilaj ce se preteaza atat productiei industriale cat si atelierelor de prelucrare de dimensiuni mai mici. Echipamentul standard bogat al acestui utilaj hidraulic, calitatea prelucrarii si pretul accesibil fac ca aceasta masina sa poata fi folosita chiar si in intreprinderile mici cu posibilitati financiare limitate.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de debitare a tablei 3200 mm
Grosime maxima tabla 8,0 mm
Limitare la cota 20 - 900 mm, oprire electrica
Capacitatea rezervorului de ulei 220 litri
Puterea motorului 18,5 kW / 25 CP
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3495*3050*1905 mm
Greutate neta aproximativa 10000 kg
Informatii suplimentare

FOARFECA Hidraulica pt DEBITAT TABLE GROASE este echipata standard cu:
• kit taietor;
Mingi cauciucate de ghidaj al foilor de metal pe masa de lucru;
3 dispozitive frontale de alunecare a foii metalice;
• Sistem de oprire fata cu masura;
Aparatoare de siguranta spate;
Comutator de picior;
Oprire spate controlata de un motor electric;
Citire digitala pentru pozitia de oprire spate;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL