GHILOTINA Hidraulica cu TRAVERSA BASCULANTA de 2,5 ml QH11-4*2500

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ghilotina Hidraulica

Cod produs: NIR-104

PRET: 29.620 € + TVA si Transport

Aceasta FOARFECA GHILOTINA QH11-4*2500 este un utilaj industrial de debitat TABLE GROASE cu grosime de pana la 4mm pe o lungime de 2.5ml. Foarfeca Ghilotina are o Traversa Basculanta actionata printr-un sistem Hidraulic controlat prin intermediul unui comutator de picior.

Ghilotina Hidraulica model QH11-4*2500 este proiectata pentru taierea rectilinie a foilor si benzilor din tabla metalica din otel, tabla din materiale neferoase precum si din alte materiale. Foarfeca are o constructie moderna si o structura solida care asigura siguranta si eficienta maxima in utilizare. Calitatea ridicata a materialelor folosite in constructia acestei ghilotine table groase asigura o taiere precisa a metalelor si o utilizare eficienta.

Ghilotina este echipata cu o traversa basculanta actionata de un sistem hidraulic. Echipamentul standard bogat al acestui utilaj hidraulic, calitatea prelucrarii si pretul accesibil fac ca aceasta masina sa poata fi folosita chiar si in intreprinderile mici cu posibilitati financiare limitate. Aceasta GHILOTINA poate taia table cu lungimea maxima de 2,5 metri cu o grosime maxima de 4 mm, fiind astfel un utilaj ce se preteaza atat productiei industriale cat si atelierelor de prelucrare de dimensiuni mai mici.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de debitare a tablei 2500 mm
Grosime maxima tabla 4,0 mm
Limitare la cota 20 - 480 mm, oprire electrica
Capacitatea rezervorului 160 litri
Puterea motorului 5,5 kW / 7,5 CP
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3050*1430*1560 mm
Greutate neta aproximativa 4800 kg
Informatii suplimentare

Ghilotina Hidraulica pt TABLE GROASE este echipata standard cu:
• kit taietor;
Mingi cauciucate de ghidaj al foilor de metal pe masa de lucru;
3 dispozitive frontale de alunecare a foii metalice;
• Sistem de oprire fata cu masura;
Aparatoare de siguranta spate;
Comutator de picior;
Oprire spate controlata de un motor electric;
Citire digitala pentru pozitia de oprire spate;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL