MASINI si LINII Automate pentru Prelucrare PROFILE CONSTRUCTII

LINII pentru Productie PANOURI SANDWICH

LINII pentru Fabricat PROFILE GIPSUM

Abkanturi Manuale

LINII Profesionale pentru PRODUCTIA de PANOURI SANDWICH de perete si acoperis, panouri pt usi si garaje sau incinte depozitare.

Abkanturi Mecanice

LINII Echipament pentru Productia Serie de PROFILE RIGIPS Carton ce utilizeaza diferite tipuri de tabla in functie de profilul executat.

LINII pentru Prelucrare CASETE FATADE

LINII PLASA SUDATA pt ARMARE BETON

Abkanturi Manuale

LINII Profesionale de Stantat Taiat Colturi pt Fabricat CASETE FATADE la nivel Industrial de Serie din Tabla cu diferite grosimi.

Abkanturi Manuale

Masini tehnologice simple si LINII PLASA SUDATA pt Prelucrarea Profesionala in serie industriala a elementelor de ARMARE BETON.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL