DERULATOR MANUAL pt Debobinare si Bobinare TABLA 1,25 ml OV 1,25-5

Abkant Hidraulic

Ctg. Linie Taiat Table la Lungime

Cod produs: NIR-464

PRET: 3.950 € + TVA si Transport

DERULATOR-ul MANUAL model OV 1,25-5 este un dispozitiv ideal pt utilajele de Taiat Table la lungime cu ajutorul caruia de pot Debobina si Bobina TABLE din Rulouri cu latimea de 1,25 metri si diametrul interior de la 450 mm la 620 mm, cu greutatea pana la 5 Tone.

Acest Dispozitiv Manual este destinat utilajelor de TAIAT TABLE din RULOU la lungime, cu ajutorul acestuia asigurandu-se debobinarea foilor metalice cat si bobinarea acestora dupa procesul de prelucrare. Pe acest DERULATOR se pot fixa RULOURI de TABLA cu o latime maxima de 1,25 metri, fiind ideal pt Liniile de Taiat Table la Lungime model TM0 - TM6 comercializate de compania noastra.

Are o constructie solida realizata din otel sudat, acest dispozitiv se introduce manual in interiorul ruloului de tabla iar cu ajutorul bratului de reglare se fixeaza cele 4 brate de sustinere in asa fel incat rola de tabla sa fie pozitionata rigid pe bratele de sustinere. Pe acest dispozitiv se pot fixa RULOURI de TABLA cu diametrul interior cuprins intre 450 si 620 mm. Fixarea se realizeaza cu usurinta deoarece la bratul de fixare este aplicat un rulment de sprijin.

Dupa fixarea ruloului de tabla, dispozitivul se pune inapoi pe suport cu ajutorul unei macarale sau a unui stivuitor. De pe suport se poate DERULA TABLA cu prin intermediul unui utilaj corespunzator. Acest Derulator Manual pt Tabla din Rulou este conceput si proiectat pt o debobinare eficienta a materialului pt liniile de taiere table la lungime, acesta avand o capacitate de incarcare de pana la 5 TONE.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima a ruloului de Tabla 1.250 mm
Greutate maxima RULOU de TABLA 5 TONE
Diametrul interior al ruloului 450 - 620 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL