LINIE Automata pt TAIERE si INDREPTARE TABLE din RULOU 1,5 m latime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Linie Taiat Table la Lungime

Cod produs: NIR-470

PRET: X € + TVA si Transport

Aceasta Linie Automata model TM3 este un utilaj de Indreptat si Taiat Longitudinal Table din Rulou ce poate fi integrata intr-o linie modulara de prelucrare a foilor metalice. Acest modul tehnologic poate prelucra Table din Otel cu grosimea de pana la 1,5 mm si latimea de 1,5 metri.

Masina Automata TM3 este un modul tehnologic component al unei LINII Modulare de Prelucrare Foi Metalice la Lungime cu ajutorul caruia se pot se pot INDREPTA si TAIA TABLE din OTEL (400 N/mm2) cu latimea maxima de 1,5 metri si grosimea pana la 1,5 mm. De asemenea, se pot Debita la Lungime foi metalice din Otel Inoxidabil (600 N/mm2) cu grosimea pana la 1,0 mm si Table din Aluminiu (275 N/mm2) cu grosimea pana la 3 mm.

Acest Modulul tehnologic are integrate role pt Indreptarea si Debitarea la Lungime a foilor metalice direct din RULOU fiind o solutie compacta ce reduce semnificativ cerintele de spatiu pentru instalarea liniei de prelucrare table, parametrii acestui modul indicand si parametrii unei linii complete.

LINIA AUTOMATA de DEBITAT Longitudinal TABLE are in componenta 5 role pe Indreptare si 2 sau 4 role de alimentare (in functie de cerintele clientului) fiind ideala pt prelucrarea foilor metalice in scopul vanzarii sau prelucrarii ulterioare (de exemplu, pt productia de acoperisuri pt cladiri, fabricatia de tubulaturi de ventilatie, etc.). Are o constructie compacta ce reprezinta pt utilizator o solutie optima pt nevoile sale la un pret mai mult decat avantajos.

Aceasta Linie Taiat Table la Lungime are o structura robusta realizata ca un cadru sudat individual, in care sunt amplasate dispozitivele de actionare:
• Modulul de alimentare care contine role de alimentare al caror rol este de a alimenta cu material modulul de indreptare;
• Modulul de indreptare include 5 role de indreptare ce pot fi ajustate vertical pentru a ajusta forta de indreptare. Reglarea rolelor poate fi controlata prin elementele de masura digitale;
• Modulul de taiere longitudinala utilizeaza aceeasi unitate ca si modulul de indreptare. Discurile de taiere (5 + 2 perechi) sunt fixate pe un arbore masiv care asigura taierea longitudinala. Cutitele sunt asezate de-a lungul arborelui si pot fi fixate in pozitia dorita in functie de latimea benzii (latimea minima este de 75 mm). Deplasarea verticala a modulului se face manual prin scaderea pozitiei digitale, in functie de latimea foii metalice. Capacitatea de taiere longitudinala depinde de numarul de cutite folosite. Orientativ, pentru foile metalice din otel cu duritatea Ra 400 MPa se pot utiliza 1-2 perechi pt capacitatea nominala 100%, 3 perechi pt 80%, 4 perechi pt 70% si 5 perechi pt 60%. Este necesara utilizarea unui numar diferit de perechi, in functie de capacitatea de taiere stabilita de producator:
• Modulul de centrare asigura centrifugarea materialului inainte de intrarea acestuia in modului de taiere transversala. Ajustarea acestuia se face manual;

Masina Automata poate fi echipata cu un Dispoizitiv Manual pt DEBOBINAT TABLA din RULOU sau o MASINA ELECTRICA pt DERULAT si RULAT TABLA cu latimea de 1,5 metri, cu ajutorul acestuia facilitandu-se procesul de Debitare direct din Rulou si rularea foilor metalice taiate fara interventia operatorului. Astfel, puteti obtine o LINIE Modulara Profesionala pt TAIERE TABLE la LUNGIME compusa dintr-un suport care deruleaza tabla, un Utilaj de DEBITAT FASII si o masina care face din nou role de TABLA.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima a ruloului de Tabla 1.500 mm
Grosime maxima TABLA din OTEL (400 N/mm2) 1,5 mm
Grosime maxima TABLA din OTEL INOXIDABIL (600 N/mm2) 1,0 mm
Grosime maxima TABLA din ALUMINIU (400 N/mm2) 3 mm
Numar role de alimentare 2 (4) bucati
Numar role de indreptare 5 bucati
Viteza de avans 15 metri/minut
Putere maxima instalata 1 motor 3,0 kW + 1 motor 2,2 kW
Greutate 3.050 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare LINII MODULARE tip MCL pt TAIAT TABLE

Caracteristici de baza pt MASINA de DEBITAT Longitudinal TABLE din RULOU:
Masa de alimentare cu un ghidaj stabil si unul reglabil in functie de latimea foii metalice taiate;
2 (4) role de alimentare sunt plasate in spatele modulului de indreptare si doua role de alimentare plasate deasupra modulului de indreptare;
5 role de indreptare cu diametrul de 80 mm, reglabile pe fiecare parte;
Foarfeca Ghilotina electromecanica tip MLS ce asigura o calitate superioara a taieturilor pentru foi subtiri si mai groase;
Motor cu puterea de 3,0 kW si un motor de 2,2 kW destinat modulului de DEBITARE TRANSVERSALA a TABLEI;

Fisiere:
Date tehnice LINII TAIERE TABLE din RULOU la LUNGIME TM0-TM4 (fisier PDF)

O Linie Modulara tip MCL are in componenta mai multe dispozitive (vezi schita de mai jos), cu ajutorul acesteia putandu-se Debita foile metalice care sunt livrate in Rulouri. Este un sistem automatizat de FASIAT TABLE la lungime ce asigura un proces de taiere foarte eficient, operatiunile individuale fiind realizate simultan in mod automat cu o interventie minima din partea operatorului pt reglarea manuala.

Pentru liniile de constructie MCL este disponibil un set de module din care poate fi asamblata o linie de prelucrare in conformitate cu cerintele clientului. Modulele de derulare pot fi furnizate cu actionare manuala sau mecanica, cu o greutate suportata de la 3 la 10 tone, pentru latimea de 1.000 mm, 1.250 mm si 1.500 mm.

Liniile de Taiere a foilor metalice sunt o solutie rentabila din punct de vedere economic, care cresc productivitatea, reduce costurile si previne generarea deseurilor in debitatea ruloului de tabla. Parametrii unei linii se pot schimba la cerinta clientului.

Prin achizitionarea unei astfel de LINII de TAIERE TABLE la LUNGIME se realizeaza o economie financiara considerabila (pana la 20%) in comparatie cu produsele intermediare achizitionate in mod obisnuit. Un alt avantaj este faptul ca liniile de prelucrare necesita putin spatiu construit si nu necesita ajustari ale constructiei. Ansamblul liniei este modular, ceea ce permite achizitionarea ulterioara a diferitelor optiuni de extindere. Liniile sunt potrivite pt companiile care au ca domeniu de activitate prelucrarea metalelor dar si pt centrele de service.

Structura modulara a unei linii permite clientilor sa o configureze in functie de necesitatile acestora. Urmatoarele structuri MCL de baza pot fi asamblate din module existente:
Structura 1 - debobinare, alimentare si taiere transversala;
Structura 2 - derulare, alimentare, indreptare, taiere longitudinala si taiere transversala;
Structura 3 - debobinare, indreptare, alimentare si taiere transversala;
Structura 4 - derulare, indreptare, alimentare, taiere longitudinala si rebobinare;
Structura 5 - debobinare, alimentare, taiere transversala si rulare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL