Masina COMBINATA cu Forta de 80 Tone pt INDOIT si STANTAT Metal HKM80

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Debitat Profile Metalice

Cod produs: CDM-HKM80

PRET: 8.200 € + TVA si Transport

Masina Combinata de Stantat si Taiat model HKM80 este o PRESA pt prelucrare PROFILE si BARE pt confectii METALICE ce asigura o forta de presare de 80 Tone. Este un Utilaj Universal cu 5 OPERATII prevazut cu 2 pedale de picior pt utilizarea de catre 2 operatori simultan.

Aceasta Presa Combinata cu 5 Operatii este un Utilaj Multifunctional robust si compact ce asigura o forta de presare de 80 Tone cu care se pot realiza operatii de Presare, Debitare, Stantare, Indoire si Decupare a Profilelor si Barelor Metalice.

Prima statie de lucru este echipata cu stanta si matrita de Ø22 mm si scule standard pt realizarea operatiilor de stantare a profilelor metalice, cea de-a doua statie este echipata cu un set de cutite pt DEBITAREA barelor rotunde din otel solid si a barelor patrate, a treia statie este echipata cu un set de lame pt taierea in unghi a profilelor si barelor metalice, a patra statie este prevazuta cu un foarfece pt DECUPAREA foilor metalice iar cea de-a cincea statie este prevazuta cu un set de cutite pt decupare profile CORNIER U si T.

Este echipata cu un dispozitiv pt reglarea distantei pistonului care asigura o productivitate ridicata, un sistem de ungere central si 5 statii de lucru individuale, fiind dezvoltata pentru a asigura o eficienta maxima in prelucrarea metalelor.

Masina Combinata de Debitat Metal are o forta de presare de 80 Tone, actionarea realizandu-se prin intermediul a 2 pedale hidraulice de picior. Presa Combinata este echipata cu un motor electric de 7,5 kW si puterea obtinuta de la acest motor este transmisa catre pistonul principal printr-un echipament hidraulic, apoi masina este gata de lucru prin utilizarea celor 2 pedale de picior. Principiul de functionare de baza este acelasi ca si la masinile cu piston dublu, insa pe acest tip de masina exista o statie de lucru care poate fi ghidata manual spre stanga sau dreapta pt realizarea operatiilor de prelucrare metale.

Dotarea standard a acestui Utilaj Combinat cu 2 PEDALE de PICIOR favorizeaza utilizarea acestuia concomitenta de catre 2 operatori. Sistemul hidraulic este astfel conceput incat sa poata fi activat de doua controale, unul care opereaza cilindrul de stantare iar celalalt opereaza cilindrul de debitare. Cilindrul de debitare asigura puterea pt 3 foarfece ghilotina si pt statia de decupare a profilelor si barelor metalice.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 80 Tone
Puterea Motorului 7,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.760*710*1.830 mm
Greutate 2.000 Kg.
Dimensiuni de Stantare Profile si Bare Metalice
Diametru Profile de 20 mm grosime Ø28 mm
Diametru Profile de 10 mm grosime Ø57 mm
Lungimea cursei 55 mm
Numar de curse (20 mm/cursa) 25 curse/minut
Adancimea pistonului 305 mm
Adancimea maxima extinsa a pistonului* 625 mm
Dimensiuni maxime de gaurire (standard) 57 mm
Dimensiuni maxime de gaurire* 160 mm
Inaltimea de lucru 1.087 mm
Dimensiuni de Taiere Bare din Otel
Diametru Bare Otel Rotunde Ø45 mm
Dimensiuni Bare Otel Patrate 45*45 mm
Latimea de lucru 1.175 mm
Dimensiuni de Taiere in Unghi
Dimensiuni Taiere Sectiune Unghi 90° 150*150*13 mm
Dimensiuni Taiere Sectiune Unghi 45° 70*70*10 mm
Inaltimea de lucru 1.155 mm
Dimensiuni Taiere Bara cu Canal / Bare cu T Dublu 130*65 mm
Dimensiuni Taiere Bare T 90*12 mm
Dimensiuni de Taiere Bare Plate Metalice
Grosime maxima Bara Plata 300*20 mm
Latime maxima Bara Plata 450*15 mm
Lungimea cutitului 483 mm
Dimensiuni taiere bare cu unghi 100*100*15 mm
Inaltimea de lucru 890 mm
Dimensiuni de Decupare Profile Metalice Cornier
Grosime material 12 mm
Latime material 40 mm
Dimensiuni de Decupare Profile Dreptunghiulare 40*90*12 mm
Dimensiuni de Decupare Profile Triunghiulare 60*60*12 mm
Inaltimea de lucru 890 mm
Prezentare video

Informatii suplimentare

Presa Universala de Debitat Profile si Bare Metalice este echipata standard cu aparatoare de siguranta pt toate statiile de lucru si 2 pedale de picior prin care se actioneaza circuitul hidraulic. Are un mod de lucru in inch pe fiecare statie ce permite pozitionarea corecta a piesei de lucru si a instrumentului de aliniere.

Aceasta Masina Combinata cu 5 Operatii de Prelucrare a Metalelor este prevazuta cu un Intrerupator pe panoul electric care permite alegerea partii laterale de perforare sau taiere a masinii. Intrerupatoarele de limita permit ajustarea precisa a lungimii cursei pt o eficienta maxima iar cursa revine automat la pozitia initiala. Dimensiunile de lucru ale pistonului se pot regla manual prin simpla rotire a comutatorului de pe panou iar prin cele 2 pedale se actioneaza pistonul a carui distanta de coborare pana la pozitia dorita se stabileste prin fixarea comutatorului cursei pozitionat sub statia de lucru.

Optional se poate atasa un dispozitiv pentru oprirea presiunii in functie de anumite lungimi si grosimi specifice, toate statiile de lucru ale masinii combinate de debitat profile metalice sunt conectate la un singur piston si sunt actionate prin intermediul pedalei de picior.

La statia de taiere unghi se pot taia metale la orice unghi intre 45° si 90°, atat la interior cat si la exterior, fara alte adaptari pentru masina. Flansele unghiurilor de fier mari pot fi taiate prin intermediul unei mitre de forfecare. Masina este echipata cu dispozitiv de ungere sub presiune centralizata, fiind o caracteristica care asigura o intretinere redusa.

Masina COMBINATA cu 5 OPERATII pt prelucrat profile metalice are 5 statii de lucru si o gama larga de echipamente standard precum mese mari si grele pt stantare si taiere:
• Statie de STANTARE Profile METAL - are un sistem de schimbare usoara a sculei si un striper cu reglare manuala rapida ce asigura o configurare rapida si este proiectat pentru o gama larga de aplicatii de stantare a profilelor si barelor metalice;
• Statie de TAIERE SECTIUNI din PROFILE METAL - este prevazuta standard cu lame pentru taierea barelor rotunde si patrate. Cu echipamente suplimentare se pot taia canale, grinzi, sectiuni T si multe alte profile speciale;
• Statie de DECUPARE in UNGHI Profile METAL - decuparea unghiului este posibila pentru orice unghi intre 45° si 90° atat la interiorul cat si la exteriorul profilului;
• Statie de TAIAT METALE - are cutite special concepute pentru unghiul de abordare a lamei astfel incat sa se evite modificarea setarilor lamei atunci cand taiati metale groase sau subtiri si ofera un minin de distorsionare a decuparii;
• Statie de DECUPAT PROFILE CORNIER U - este echipata cu o unitate versatila cu cutite de decupat dreptunghiular. Masa de decupare are sistem de limitare la cota ajustabil in spate si lateral, decuparile frontale fiind de asemenea posibile;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL