Masina DEBITAT cu PLASMA TABLE de 3 - 25 mm Plasma INDUSTRIAL 1325

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-IND1325

PRET: 25.500 € + TVA si Transport

Masina cu CNC de Taiat cu Plasma model Plasma Cutter Industrial 1325 este un Utilaj Taiat Table profesional si eficient, de inalta precizie, cu control automat CNC. Este utilizat pt lucrari nepretentioase in fier forjat sau materiale adecvate, fier, otel, aluminiu, tabla zincata, placi titan.

Masina CNC de Taiat Table cu Plasma este un echipament profesional eficient, de inalta precizie, cu control automat CNC cu o interfata prietenoasa, operatiile de prelucrare fiind realizate simplu, rapid si cu precizie pe dimensiunile axelor de 1.300*2.500 mm (x*y). Aceasta masina este ideala pentru Taiat Table din otel, aluminiu, otel galvanizat, titan cu grosimi intre 3 - 16 mm cu dispozitivul plasma standard.

Aceasta MASINA de TAIAT cu PLASMA are cadrul de baza si coloana sudate cu precizie pentru a asigura rigiditatea masinii si lucrul fara torsiune, ghidajele pt traversa de deplasare fiind statice, fixate cu suduri dinamic rigide.

Pe ghidajele laterale fata de masa masinii este amplasata o traversa mobila pe directia Y ce sustine suportul port scula de taiere care se deplaseaza transversal pe directia X si vertical pe directia Z. Deplasarea pe axa Y a masinii se realizeaza prin deplasarea coloanei, iar pe axele X si Z prin deplasarea suportului traversa, pozitionarea axelor X si Z realizandu-se electronic. Deplasarea pe axa X este asigurata prin deplasarea coloanei, iar pe axele Y si Z prin deplasarea suportului traversa.

Aceasta Masina de Debitat cu PLASMA este controlata cu ajutorul unui dispozitiv DSP (optional putand fi dotata cu dispozitiv de control MACH3) care permite flexibilitatea interventiilor in ciclul de prelucrare si procesarea fisierelor tip G de pe un computer. Cu acest controler DSP exista posibilitatea de a importa programe de pe calculator si transforma in program CAM masina cu comenzi G ce permit prelucrari spatiale pe masina deoarece toate axele liniare sunt conectate direct la DSP si cuplate la motoare pas cu pas de actionare cu traductori de pozitie care afiseaza cote precise de pozitonare.

Este dotata cu software CAD/CAM ArtCAM Express 2013 ideal pentru crearea programelor de prelucrare pentru toate aplicatiile din domenii precum industria realizarii de mobilier, design interior, desing si instalatii etc. Acest CNC debitare cu plasma este compatibil cu sisteme de operare Windows pe 32 bit sau 64 bit (Windows 7, Windows XP Home / Professional, Windows 2000).

Acest echipament CNC de taiat cu plasma este programat cu ajutorul unui limbaj cod comanda tip G (conform DIN 6625) dar permite si utilizarea liniilor de comanda tip HPGL (*.PLT). Permite realizarea de simulari sau utilizarea unor functii de frezare plana rapida avand un controller integrat pentru axul frezor. Permite, daca este cazul, editarea codului functiilor de control, precum si afisarea codului tip G (sau HPGL). Transmiterea datelor se realizeaza prin intermediul unei interfete USB.

Aceasta Masina de Taiat cu Plasma CNC este utilizata pe scara larga in productia de masini, echipamente, in industria prelucratoare a metalului si in alte domenii, datorita raportului calitate-pret avantajos pe care il ofera.

Caracteristici tehnice
Cursa de lucru pe aza X 1.300 mm
Cursa de lucru pe axa Y 2.500 mm
Grosimea de Debitat Table la 120 A 3,0 - 16 mm
Grosimea de Taiat Table la 200 A 3,0 - 25 mm
Viteza de taiere in sarcina 0 - 8.000 mm/min.
Viteza de deplasare libera 0 - 50.000 mm/min.
Puterea motorului 10,5 kW
Tensiunea de alimentare 400 V
Frecventa alimentare 50 Hz.
Tip motor trifazat
Putere Generator de Plasma 120 A
Transmisie de date prin Interfata USB
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3.200*1.960*1.470 mm
Greutate 1.300 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA de DEBITAT TABLE cu PLASMA CNC este echipata standard cu echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Control CNC cu controller DSP;
Software CAD / CAM ArtCAM Express 2013 - ideal pt realizarea programelor de lucru pentru toate domeniile de utilizare in industria de mobila, amenajari si decoratiuni interioare, tamplarii, productia de mobila de baie si bucatarie, etc.;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL