MASINA CNC cu PLASMA 60A pt TAIAT TABLE pe lungimea XY 1,3 x 2,5 metri

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-ADV60A

PRET: 7.500 € + TVA si Transport (fara generator de plasma)

Masina CNC de Taiat Table cu Plasma model Advertising 1325-60A este dispozitiv profesional cu control automat CNC ce asigura o prelucrare a foilor metalice din otel, aluminiu, otel galvanizat sau titan cu grosimi intre 0,6 - 6 mm pe dimensiunile axelor de 1,3 x 2,5 metri (X*Y).

MASINA CNC de DEBITAT TABLE cu JET de PLASMA nu este echipata standard cu GENERATOR de PLASMA. Acesta poate fi achizitionat separat la preturi cuprinse intre 3.500 - 8.000 €, in functie de preferintele solicitate de client.

Aceasta Masina CNC de Taiat cu Plasma are o constructie solida cu baza si coloana sudate cu precizie pt a asigura rigiditatea masinii si lucrul fara torsiune. Este un dispozitiv eficient, de inalta precizie, cu control automat CNC cu o interfata user-friendly, operatiile de prelucrare fiind realizate simplu, rapid si cu precizie pe dimensiunile axelor de 1.300*2.500 mm (X*Y).

Cu aceasta Masina de Frezat si Gravat se pot prelucra Table din otel, aluminiu, otel galvanizat sau titan cu grosimi cuprinse intre 0,5 si 6 mm. Deplasarea pe axa Y a masinii se realizaza prin deplasarea coloanei iar pe axele X si Z prin deplasarea suportului traversa, pozitionarea axelor X si Z realizandu-se electronic.

Este echipata cu un dispozitiv DSP prin care se realizeaza controlul masinii de Debitat Table cu Plasma (optional poate fi echipata cu dispozitiv de control MACH3), acesta permitand flexibilitatea interventiilor in ciclul de prelucrare. Cu ajutorul acestui controller DSP se proceseaza fisiere tip G de pe un computer.

De asemenea, aceasta MASINA CNC cu PLASMA 60A este dotata cu software CAD/CAM ArtCAM Express 2013 ce este ideal pt crearea programelor de prelucrare pt toate aplicatiile din domenii precum industria realizarii de mobilier, design interior, design si instalatii, etc.

Acest CNC Debitare cu Plasma este compatibil cu sisteme de operare Windows pe 32 sau 64 biti (Windows 7, Windows XP Home / Professional, Windows 2000) fiind programat cu ajutorul unui limbaj cod comanda tip G (conform DIN 6625) dar permite si utilizarea liniilor de comanda tip HPGL (*.PLT).

Plasma CNC permite realizarea de simulari sau utilizarea unor functii de frezare plana rapida avand controller integrat pt axul frezor. Permite, daca este cazul, editarea codului functiilor de control precum si afisarea codului tip G (sau HPGL). Transmiterea datelor se realizeaza prin intermediul unei interfete USB.

Aceasta Masina PLASMA CNC pt Taiat Table este utilizata pe scara larga in productia de masini, echipamente, in industria prelucratoare a metalului si in alte domenii datorita raportului calitate-pret avantajos pe care il ofera.

Caracteristici tehnice
Lungimea de prelucrare pe axa X 1.300 mm
Lungimea de prelucrare pe axa Y 2.500 mm
Inaltimea minima de Taiere Table 0,5 mm
Inaltimea maxima de Taiere Tabla 6 mm
Viteza de Taiere 0 - 8.000 mm/minut
Putere PLASMA 60 A
Control echipament DSP
Limbaj de comanda cod tip G
Software CAD/CAM ArtCAM Express 2013
Interfata USB
Puterea motorului 8,5 kW
Frecventa de alimentare cu curent electric 50 Hz.
Tensiunea de alimentare 400 V
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3.200*1.960*1.470 mm
Greutate 1.000 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Plasma CNC pt Debitare Table este echipata standard cu urmatoarele accesorii:
Control CNC cu controller DSP;
Software CAD/CAM ArtCAM Express 2013;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL