MASINA CNC pt TAIAT TABLE cu Jet de PLASMA sau OXIGAZ MK 1500*3000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-MK15X30

PRET: 3.265 € + TVA si Transport (fara generator de plasma)

Aceasta Masina CNC de Taiat Table cu Plasma model MK1500*3000 este un utilaj mobil cu jet de Plasma sau Oxigaz destinat taierii elementelor profilate de tabla, putand fi folosita pt taiere manuala cat si automata. Este echipata cu controler digital care permite taierea unor forme complexe.

Aceasta MASINA CNC de TAIAT TABLE cu JET de PLASMA sau OXIGAZ nu este echipata standard cu GENERATOR de PLASMA. Acesta poate fi achizitionat separat la preturi cuprinse intre 3.500 - 8.000 €, in functie de preferintele solicitate de client.

Masina cu Plasma si CNC pt Taiat Table poate fi programata manual pentru cateva forme simple predefinite in biblioteca de lucru proprie. Masina este usor de programat cu un software CAD-CAM cu display si simulare a traseului de lucru. Constructia acestei Plasme CNC este stabila si nu necesita ancorare la sol, lucru ce reduce semnificativ timpul de instalare, in plus, permite amplasarea pe orice tip de fundatie, fara a fi nevoie de fundatii costisitoare.

Este echipata cu un sasiu inalt calitativ, care, combinat cu portalul cu greutate redusa, face ca acest dispozitiv sa fie unul dintre cele mai rapide Plasme CNC de Taiat Table existente pe piata. Acest utilaj poate fi utilizat pt Taierea Manuala si Automata fiind echipat cu un controler digital care permite prelucrarea formelor complexe.

Foloseste sistemul de suruburi cu bile de precizie pt ghidare pe axele X si Y, miscarea de lucru este controlata de un sistem electronic CN care are o precizie ridicata si elimina erorile cauzate in timpul functionarii. Utilajul functioneaza foarte bine in industria constructiilor navale, constructii de masini si echipamente energetice, avand o programare usoara.

Display-ul din dotarea acestui utilaj CNC afiseaza modelul taiat si miscarea tortei de taiere cu Plasma sau Oxigaz, pt programarea usoara a masinii este inclus software-ul original FASTCAM care este un program tehnologic de CAD/CAM. Acesta poate fi instalat pe PC sau laptop, fiind usor de operat chiar si pt persoanele care nu au mai lucrat in cadrul unor programe FASTCAM. Cu ajutorul acestui software se proiecteaza si definesc caile de taiere pt elementele ce urmeaza a fi taiate prin control CNC.

De asemenea, Masina de Taiat cu Plasma si Oxigaz prin CNC este echipata cu THC (tensiune de reglare a inaltimii tortei cu plasma) pt ajustarea fina (± 0,1 mm) a distantei dintre torta si foaia de metal in timpul procesului. Acesta asigura o precizie sporita si lipsa defectelor datorita unor senzori capacitivi si parametrilor de reglare a placii cu role ce preiau informatiile automat din parametrii selectati prin intermediul software-ului.

Caracteristici tehnice
Putere de Taiere Table cu Plasma si Oxigaz 5 kW
Tensiune de alimentare 230 V
Dimensiuni display LCD de programare 7" color
Format cod G-Code
Dimensiuni de Taiere efectiva 1.500*3.000 mm
Viteza de Taiere cu Plasma si Oxi-Gaz 5 - 30 mm/min.
Precizia de Taiere cu Plasma si Oxi-Gaz ± 0,1 mm
Compatibilitate import fisiere Format *.txt de la orice tip de program (de ex. AutoCAD, SolidWorks, etc.)
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

Aceasta MASINA CNC de TAIAT TABLE cu PLASMA si OXIGAZ este un utilaj profesional echipat standard cu echipamente ce asigura precizie si productivitate ridicata:
Interfata user-friendly: masina este usor de operat chiar si de catre operatorii care nu au mai lucrat cu programe FASTCAM;
• Se pot importa fisiere in format *.txt de la orice tip de program precum AutoCAD, SolidWorks, etc.;
Macro - biblioteca de forme standard ce permite crearea formelor fara a fi nevoie importarea in sistem CAD, programul oferind imagini 2D;
Demo - afiseaza ciclul (calea) optima a foii fara a comuta sursa de plasma sau oxigen;
Utilizarea optima a foii metalice prin ruperea automata a elementelor de pe foaie;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL