Utilaj de GRAVAT si MARCAT Metale cu LASER FIBRA de 20 W Fiber Laser

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Debitat cu Laser

Cod produs: LAS-FIBLAS

PRET: 15.800 € + TVA si Transport

Acest Utilaj de Marcat si Gravat Metale model Fiber Laser este o masina prevazuta cu LASER FIBRA cu puterea 20W si o viteza de marcare de 15 m/sec, fiind ideala pt prelucrarea materialelor din otel, alama, aluminiu si mase plastice. Acest Laser Fibra este potrivit pt utilizarea industriala.

Acest UTILAJ de MARCAT si GRAVAT TABLE si METALE cu LASER este un dispozitiv modern echipat cu o sursa profesionala de Gravat si Marcat Metale cu Laser FIBRA. Tehnologia de aplicare cu laser ofera o acuratete de 15 ori mai mare si o functionare mai rapida in comparatie cu alte dispozitive disponibile pe piata.

Prezenta Masina de Marcat cu Laser este destinata utilizarii industriale, avantajul principal al prelucrarii metalelor prin laser fibra timpul de lucru ridicat al sursei de laser care se ridica la mai mult de 100.000 ore. Viteza de marcare cu laser ajunge la 15 m/sec., linia de grosime aplicata fiind mai mica de 15 µm.

Cu acest utilaj se pot prelucra o gama variata de materiale din metal (oxidat, brut, eloxat, acoperit sau periat), metale pretioase (aur, argint, bronz), nichel, titan, crom, policarbonat, polipropilena, PVC, siliciu, cauciuc, piele si materiale din piele, lemn acoperit, compozite, ceramica sau hartie cretata.

Caracteristici tehnice
Tip Laser Debitare Table Laser Fibra
Lungimea undei laser 1.064 nm
Puterea laserului 20 W
Calitate raza <1,2
Frecventa 20 - 80 kHz
Dimensiuni de prelucrare 100*100 mm
Dimensiuni de prelucrare 150*150 mm
Dimensiuni de prelucrare 300*300 mm
Latimea liniei de marcaj ≤0,3 mm
Adancime marcaj ≤0,3 mm
Viteza de marcare (reglabila in functie de material) ≤15.000 mm/sec.
Tensiunea de alimentare 220 V, AC
Frecventa 50 Hz.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL