UTILAJ pt TAIAT cu PLASMA si CNC pt TABLE cu Grosime 30 mm Dynamic 4000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-DYNAMIC

PRET: 40.315 € + TVA si Transport

Masina de Taiat Table cu Plasma CNC model Dynamic 4000 este un utilaj profesional ce asigura fiabilitate si confort in timpul utilizarii. Aceasta Masina Plasma CNC are integrate sisteme de reglare a tensiunii de control inaltime, anti-coliziune si sistem de detectare a materialelor.

Masina de taiat table cu plasma si CNC Dynamic este un utilaj nou aparut pe piata iar ca urmare a nevoilor clientilor si cerintelor tot mai mari ale companiilor de productie, s-au folosit solutii pentru siguranta, fiabilitatea si confortul care vor folosi pe toata durata de functionare a masinii. Este prevazut cu sistem de reglare al tensiunii de control al inaltimii, sistem anti-coliziune si sistem dinamic de detectare a materialelor.

Aceasta Masina Plasma CNC este echipata cu sasiu de inalta calitate, care combinat cu greutate redusa face ca ca acest utilaj sa fie una dintre cele mai rapide aparate disponibile pe piata noastra. Sectiunile de aspiratie controlate electronic permit eliminarea fumului si a prafului la un nivel mai ridicat decat sistemele traditionale controlate in mod mecanic.

La cerere, UTILAJ-ul de TAIAT TABLE cu PLASMA si CNC se poate echipa, contra cost, cu un generator de plasma mai puternic pt a Debita Table pana la 50 mm grosime.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima de taiere cu Plasna CNC 30 mm
Grosime maxima taiere cu generator plasma special (se poate livra contra cost) 50 mm
Latime de lucru 2.000 mm
Lungimea de lucru 4.000 mm
Viteza de lucru 22 m/min.
Viteza de ridicare / coborare a plasmei 165 mm/sec.
Precizia de lucru ±0,05 mm
Cod format G-Code
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

MASINA de TAIAT TABLE cu PLASMA CNC este echipata standard cu echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
• Regulator de tensiune - sistem integrat de control;
• Masa de taiere automata prin parametri de selectie;
• Sistem dinamic de detectare a materialului;
• Sistem CNC echipat cu monitor touchscreen de 19 inch bazat pe Sistem de operare Windows;
• Software CAD / CAM;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL