Masina Universala cu Banda de SLEFUIT Margini si DEGROSARE Tevi S-150

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-128

PRET: 840 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Universal model S150 cu Banda Abraziva de Slefuit Tevi de Metal este fabricat pt Slefuire Margini si operatii de Degrosare fiind echipat cu o banda de 2.000 mm lungime si 150 mm latime potrivita pt slefuirea unor forme si materiale variate, cu doua viteze de lucru, 18 si 37 m/sec.

Aceasta Masina cu Banda pt Slefuit Metale are o constructie stabila care asigura o functionare fara vibratii si este echipat cu un motor puternic de 3,0 kW alimentat la curent trifazic cu tensiunea de 400 V. Dimensiunea de slefuire a curelei este de 2.000 mm lungime si 150 mm latime, avand doua viteze de lucru, 18 si 37 m/sec.

Masina universala de SLEFUIT TEVI de METAL cu Banda Abraziva este potrivita pt slefuirea marginilor si degrosarea prin polizare a suprafetelor cilindrice. Suprafata de slefuire are un strat de grafit ce mareste alunecarea benzii de slefuire. Dispozitivul de resort asigura o tensiune constanta a curelei care poate fi schimbata usor si extrem de rapid.

Banda Abraziva de mare viteza pt Slefuit Metale asigura o performanta optima de slefuire, nivelul de slefuire putand fi ajustat rapid in diagonala. Banda cu 2 trepte de viteza, suprafata plana dimensionala cu un capac de protectie si posibilitatea schimbarii precise a unghiului benzii recomanda acest utilaj pentru activitati comerciale si industriale de prelucrare a metalelor prin slefuire si degrosare.

Caracteristici tehnice
Viteza Benzii de Slefuire Metale 18 / 38 m/sec.
Lungime Banda Abraziva de Slefuit 2.000 mm
Latime Banda de Slefuit Metale 150 mm
Suprafata de contact a rotii (h*l) 200*150 mm
Dimensiuni zona de Slefuire Metale (l*L) 150*575 mm
Putere cedata de motor S1 100% 3 kW
Putere absorbita de motor S6 40% 4 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 940*510*985 mm
Greutate masina 92 Kg.
Garantie 12 luni
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA UNIVERSALA cu BANDA pt SLEFUIT METALE este echipata standard echipamente care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Masina de Slefuit Metale S150;
Banda Abraziva de Slefuire de 150*2.000 mm;
Hota de aspiratie;
Motor trifazat de 3,0 kW, alimentare 400V;
Masa de Slefuire acoperita cu grafit;
Dispozitiv de protectie pt ochi;
Comutator de protectie motor;
Role de tensiune;
Baza;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL