Masina SLEFUIT cu BANDA CUREA pt Suprafete Mari si FINISARE Unghi S-100

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-131

PRET: 1.650 € + TVA si Transport

Masina de Slefuit Metale model S100 este un Polizor cu Banda Curea de Polizat Tevi de Metal care permite polizarea metalelor atat in partea frontala cat si in partea din spate a masinii. Banda curea de 2.000 mm lungime si 100 mm latime are doua viteze de lucru, 15 si 30 m/sec.

Utilaj-ul de slefuit metale cu banda curea are un sistem de fixare stabil ceea ce ofera un mod de operare comod. Banda Abraziva de mare viteza pt Slefuit Metale asigura o performanta optima de slefuire, rola de slefuire putand fi schimbata usor si rapid. Banda Curea cu 2 trepte de viteza, slefuirea suprafetelor mari precum indepartarea bavurilor si slefuirea suprafetelor realizandu-se in partea superioara a masinii.

Aceasta Masina cu Banda pt Slefuit Metale are o constructie stabila care asigura o functionare fara vibratii si este echipat cu un motor puternic de 4,0 kW alimentat la curent trifazic cu tensiunea de 400 V. Dimensiunea de slefuire a curelei este de 2.000 mm lungime si 100 mm latime, avand doua viteze de lucru, 15 si 30 m/sec.

Este echipata cu un sistem de fixare cu falci stabile pentru tuburi prismatice, dreptunghiulare si materiale pline si un sistem cu 2 containere pt praful si materialele rezultate in urma slefuirii suprafetelor metalice.

Caracteristici tehnice
Diametru de Slefuire Metale Ø20 - 76,1 mm
Interval Reglare Unghi 30° - 90°
Lungime Curea de Slefuit Finisat Metale 2.000 mm
Latime Banda de Slefuire 100 mm
Puterea motorului 4 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.450*1.150*650 mm
Greutate masina 196 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA cu BANDA CUREA pt SLEFUIT METALE este echipata standard echipamente care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Masina de Slefuit Metale S100;
Banda Curea de Slefuire de 100*2.000 mm;
Role de Slefuire cu un diametru de Ø42,4 mm;
Motor trifazat de 4,0 kW, alimentare 400V;
Unelte;
Baza;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL