Masina SLEFUIT, Polizat si Satinat TEVI METALICE cu BANDA RSG 760-230V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-124

PRET: 199 € + TVA si Transport

Masina Manuala de Slefuit model RSG 760-230V este un utilaj foarte util si flexibil fiind ideal pt realizarea operatiilor de Slefuire, Polizare si Satinare Metale. Acest utilaj manual pt Slefuit Tevi din Metal este indispensabil pt utilizatorii atelierelor de prelucrare a metalului si lacatuserii.

Aceasta Masina de Slefuit Metale cu Banda Abraziva este un utilaj manual de Slefuit si Lustruit constructii din Teava din diferite materiale precum Inox, Otel si alte materiale. Datorita bratului flexibil permite prelucrarea prin slefuite, finisare si lustruire a balustradelor deja montate, fiind un utilaj potrivit pt operatii manuale de Slefuire Tevi Metalice. Unghiul mare de infasurare de 270° asigura o eficienta ridicata in exploatare iar motorul puternic cu cuplu ridicat este prevazut cu protectie la suprasarcina.

Viteza Benzii Abrazive este constanta indiferent de dificultatea aplicatiei ce trebuie realizate, reglarea continua a vitezei fiind posibila prin intermediul unei rotite pozitionate ergonomic asigurand o eficienta sporita a masinii in slefuirea sudurilor. Schimbarea benzii de slefuit metale se realizeaza simplu si rapid, fara a fi necesare alte scule suplimentare.

Caracteristici tehnice
Viteza Banda Abraziva 2,4 - 9,1 m/sec.
Lungime Banda Abraziva de Slefuit Metale 760 mm
Latime Banda de Slefuit Tevi Metalice 40 mm
Diametru maxim Teava Metalica 180 mm
Nivel vibratii 7,28 m/s²
Nivel presiune acustica 98 dB (A)
Nivel putere acustica 109 dB (A)
Puterea motorului 0,8 kW
Tensiune de alimentare 230 V
Frecventa curent alimentare 50 Hz
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 600*220*165 mm
Greutate neta masina 3,9 Kg.
Greutate bruta masina 4,8 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Acest UTILAJ MANUAL de SLEFUIT METALE ideala pt Slefuirea Tevilor fiind echipat standard cu echipamente care asigura functionarea la standarde ridicate de prelucrare:
Masina de Slefuit RSG 760-230V;
Motor puternic de 0,8 kW;
Banda Abraziva de Slefuit;
• Manere;
• Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL