UTILAJ cu BANDA pt SLEFUIT Muchii, Suprafete Plane si Rotunde MSM 75-400V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-129

PRET: 699 € + TVA si Transport

Acest Utilaj de Slefuit Metale model MSM 75-400V este dotat cu o Banda Abraziva ingusta de 75 mm latime ce asigura rezultate optime la Slefuire suprafete Metalice Plane si Rotunde precum si a Muchiilor datorita vitezei mari de rotatie a benzii si ajustarii orizontale sau oblice a pozitiei.

Acest Utilaj de Slefuit Metale cu Banda Abraziva MSM 75 se caracterizeaza printr-o viteza ridicata a benzii abrazive care asigura rezultate optime in exploatare si o functionare lipsita de vibratii datorita rolei echilibrate. Este un utilaj profesional ideal pt operatii de Debavurare Margini si Curatare a Cordoanelor de Sudura, oferind o suprafata mare pt Slefuit Metale si Limitatoare Ajustabile pt uz general.

Este prevazut cu un motor puternic care asigura un cuplu ridicat si cele mai bune rezultate in realizarea operatiilor de SLEFUIRE si intrerupator de siguranta conform IP 54 cu declansare la tensiunea joasa care sporeste siguranta in timpul utilizarii utilajului.

Inlocuirea benzii abrazive se realizeaza usor si confortabil cu ajutorul unui dispozitiv de schimbare rapida, rola de antrenare cauciucata si masa prevazuta cu strat de grafit asigurand o rulare lina si exacta a benzii. Permite ajustarea rapida pt pozitia orizontala si oblica precum si ajustarea fina a benzii paralele ce asigura o functionare perfect echilibrata.

Suprafata de slefuire deschisa la capete reprezinta solutia optima pt prelucrarea pieselor metalice lungi si ofera posibilitatea de prelucrare suprafete de tip gura de lup, tensiunea benzii ramanand constanta datorita sistemului de fixare cu arcuri. Unitatea de slefuire poate fi ajustata la unghi (poate fi inclinata) prin actionarea unei parghii de blocare.

Aceasta masina are o arie universala de utilizare pt realizarea operatiilor de Slefuire a Muchiilor, Suprafetelor Plane si Rotunde, fiind echipata standard cu stand si o constructie stabila ce garanteaza o exploatare lipsita de vibratii.

Caracteristici tehnice
Viteza Banda Abraziva de Slefuit Metale 34 m/sec.
Lungime Banda Abraziva 2.000 mm
Latimea Curea Abraziva de Slefuire 75 mm
Puterea cedata de motor S1 100% 3 kW (4 CP)
Putere absorbita de motor S6 40% 4,5 kW (6 CP)
Tensiune de alimentare 400 V
Tip alimentare trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 960*560*1.130 mm
Greutate neta masina 80 Kg.
Greutate bruta masina 105 Kg.
Informatii suplimentare

Acest UTILAJ cu BANDA de SLEFUIT METALE este echipat standard echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Utilaj de Slefuit Metale MSM 75-400V;
Banda de Slefuit Metale;
Limitator material;
• Hota de exhaustare;
Intrerupator pt oprirea de urgenta;
Ecran de Protectie Rabatabil;
Suport masina;
Masa de Slefuit si Suport;
Intrerupator de siguranta pt motor;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL