UTILAJ cu BANDA Abraziva pt Slefuit Grosier si Polizat METALE CMK 75*1320

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-125

PRET: 339 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Universal de Slefuire Metale model CMK 75*1320 este dotat cu o Banda Abraziva pt Slefuit Grosier si Polizarea unei game variate de forme si materiale. Dimensiunea de slefuire a curelei este de 1.320 mm lungime si 75 mm latime, cu 2 viteze, 14,5 si 29 m/sec.

Acest Utilaj cu Banda pt Slefuit Metale are o constructie stabila care asigura o functionare fara vibratii. Baza mesei este joasa si este echipata cu o hota de aspiratie pt resturile rezultate in urma prelucrarii metalelor.

Banda Abraziva de mare viteza asigura o suprafata mare de prelucrare, aceasta avand dimensiunile de 1.320*75 mm. Masina este echipata cu un motor puternic de 3,0 kW alimentat la curent trifazic cu tensiunea de 400 V.

Caracteristici tehnice
Viteza Banda Abraziva 29 / 14,5 m/sec.
Lungime Banda Abraziva de Slefuit 1.320 mm
Latime Banda de Polizat Metale 75 mm
Puterea motorului 3,0 kW
Tensiune de alimentare 400 V
Frecventa curent alimentare 50 Hz
Tip alimentare trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 640*420*400 mm
Greutate masina 36 Kg.
Informatii suplimentare

Acest UTILAJ UNIVERSAL cu BANDA ABRAZIVA pt SLEFUIT METALE este echipat standard echipamente care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Masina de Slefuit Metale CMK 75*1320;
Banda Abraziva de Slefuire de 75*1.320 mm;
Hota de aspiratie;
Motor trifazat de 3,0 kW, alimentare 400V;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL