UTILAJ SLEFUIT Tevi METAL Rotunde sau Rectangulare cu BANDA RSG 620

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-123

PRET: 199 € + TVA si Transport

Masina de Slefuit Metale model RSG 620-230V este ideala pt Slefuit Tevi Rotunde sau Rectangulare, din inox sau otel, Banda Abraziva adaptandu-se la diametrul tevii. Viteza benzii poate fi reglata printr-un buton de reglare aflat pe maner, netezirea se face fara blocaje cu o operare ergonomica.

Acest UTILAJ de SLEFUIT METALE cu BANDA ABRAZIVA are un brat reglabil care permite ajustarea benzii abrazive pt slefuirea diferitelor diametre iar rola de contact marita permite slefuirea sudurilor pe suprafete plane. Caldura care iese din banda abraziva nu coloreaza sudurile in timpul netezirii otelului inoxidabil.

Masina Manuala de Slefuit cu Banda are un mod de operare ergonomic, cu ambele maini, pt o exploatare cu efort redus, fiind construita pt a asigura o viteza de lucru a benzii constanta chiar si la sarcini dificile de prelucrare. Reglarea continua a vitezei asigura eficienta masinii in slefuirea sudurilor, viteza fiind ajustata cu ajutorul unei rotite pozitionate ergonomic.

Banda abraziva conduce caldura si ramane tensionata chiar si sub suprasarcina, facand aceasta masina ideala pt slefuirea pieselor din otel inoxidabil fara a le decolora. Motorul puternic cu cuplu ridicat este prevazut cu protectie la suprasarcina, schimbarea benzii de slefuit facandu-se simplu si rapid fara a fi necesare scule suplimentare.

Caracteristici tehnice
Viteza Banda Abraziva 3,1 - 11,6 m/sec.
Dimensiuni Banda Abraziva de Slefuit Metale (L*l) 620*40 mm
Nivel vibratii 7,28 m/s²
Nivel presiune acustica 98 dB (A)
Nivel putere acustica 109 dB (A)
Puterea motorului 0,8 kW
Tensiune de alimentare 230 V
Frecventa curent alimentare 50 Hz
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 730*160*180 mm
Greutate neta masina 4,1 Kg.
Greutate bruta masina 5 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA de SLEFUIT METALE ideala pt Slefuirea Tevilor Rotunde si Rectangulare fiind echipata standard cu echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Masina de Slefuit RSG 620-230V;
Motor puternic de 0,8 kW;
Banda Abraziva de Slefuit;
• Maner;
• Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL