UTILAJ de INDOIT BARE, TUBURI si PROFILE Rotunde si Dreptunghiulare RBM 50 HV

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Indoit Tevi si Profile

Cod produs: NIR-153

PRET: 3.580 € + TVA si Transport

Masina de Indoit Tevi si Profile model RBM 50 HV este un utilaj de indoit ce lucreaza in plan vertical cat si in plan orizontal si este echipata cu o rola superioara care se regleaza mecanic. Este o masina ideala pt operatii de Indoire Bare, Tevi si Profile Rotunde si Dreptunghiulare.

Acest Utilaj Electric de Indoit Bare Metalice, Tevi si Profile Rotunde si Dreptunghiulare este solutia ideala pt atelierele de lacatuserie si santierele de constructii fiind potrivit pt realizarea elementelor indoite precum spirale, arce si cercuri din inox sau fier forjat. Poate lucra atat in plan vertical cat si orizontal si ofera o gama de indoire a Tevilor Rotunde cu diametrul de 70*2 mm, a Profilelor Rectangulare cu dimensiunea de 60*60*3 mm, Bare Rotunde Pline cu diametrul de 35 mm si Profile Dreptunghiulare cu dimensiunea de 35*35 mm.

Acest utilaj pt Indoit Metale este un dispozitiv versatil cu care se pot Rolui Tevi, Profile, Tije si Platband prin trecerea materialului printre 3 role modulare pt diverse profile metalice. Este prevazut cu Role de antrenare motorizate bidirectionale si durificate pe partile laterale iar rola de avans transversal actionata manual care da raza de indoire este fabricata dintr-un otel durabil si calit.

Utilaj-ul de Indoit are role cu diametrul de 50 mm si este echipat suplimentar cu role superioare cu presiune mecanica pt indoirea etrierelor fiind o solutie ideala pt Indoit Arce, Cercuri si Spirale necesare pt santierele de constructii. Constructia acestui Utilaj de Indoit se caracterizeaza printr-o greutate mare ce asigura o stabilitate optima in timpul functionarii, include o pedala de control a unitatii de la stanga la dreapta.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni de Indoire Profil Rotund 70*2 mm
Dimensiuni de Indoire Profil Rectangular 60*60*3 mm
Dimensiuni de Indoire Bara Rotunda Ø35 mm
Dimensiuni de Indoire Tija Dreptunghiulara 35*35 mm
Diametru role Ø50 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Tensiune de alimentare 400 V
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 900*850*1.700 mm
Greutate 450 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Echipament standard:
Role laterale de ghidare;
Pedala de picior;
• Diferite seturi de role;

Acest UTILAJ de INDOIT PROFILE si TEVI METALICE este ideal pt confectionarea de Arce, Spirale si Cercuri din Inox si Fier Forjat, prezentand urmatoarele caracteristici:
• Dispozitivul de Curbat Metale este fabricat din tabla de otel sudata;
Masina hidraulica de Indoit este caracterizata printr-o putere mai mare decat masinile conventionale de indoire;
• Ambele axe de indoire sunt actionate de un motor hidraulic puternic, in timp ce rola superioara este ridicata de axa cilindrului hidraulic;
Panoul de control are butoane pt functionarea corecta a aparatului;
Rolele standard permit indoirea diverselor materiale in forme diverse;
Raza de Roluire reglabila in partea superioara a dispozitivului de prindere cu scala vernier;
• Ideala pt aplicatii de Roluire Profile si Tuburi;
• Ofera posibilitatea Roluirii diferitelor Profile prin Role Universale;
Greutatea mare ofera o stabilitate optima in timpul functionarii;
Role directionale durificate pe partile laterale;
Role pliante realizate din otel durabil si calit;
• Functionarea masinii de Indoit se realizeaza prin intermediul unei pedale;
• Ideala pt lucrari in plan vertical si orizontal, stanga / dreapta;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL