UTILAJ Electric pt INDOIRE PROFILE si TEVI cu Unghi de 270° Bendmaster 70

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Indoit Tevi si Profile

Cod produs: NIR-157

PRET: 5.210 € + TVA si Transport

Masina electrica de Indoit Tevi si Profile model Bendmaster 70 este o masina eficienta si precisa ideala pt Indoirea Tevilor din aluminiu, alama, cupru si otel. Posibilitatea de a alege raza optima de indoire face posibila obtinerea unor rezultate de inalta calitate fara deformarea materialului.

Utilaj-ul de Indoit Tevi si Profile este echipat standard cu matrite de indoire a tevilor cu diametrul de 40, 50 si 70 mm, cu ajutorul acestora putandu-se indoi tevi cu diametrul maxim 70*3 mm si profile cu dimensiunea maxima 50*50*2 mm.

Acest Utilaj Electric ofera posibilitatea alegerii razei optime de indoire ce face posibila obtinerea unor rezultate de inalta calitate, fara ca materialul sa se deformeze. Este un utilaj profesional de Indoit Tevi si Profile Metalice usor de utilizat fiind potrivit pt productia pieselor mici pt industria constructoare de masini, productia de mobilier, elemente arhitecturale din metal sau pt fabricarea uneltelor pt gradina.

Are un design simplu si asigura o functionare de lunga durata, fara probleme si asigura usurinta in utilizare. Este actionat prin intermediul unui reductor cu motor electric si poate functiona atat manual cat si semi-automat. Ofera un unghi maxim de Indoire de 270°, acesta fiind afisat pe un ecran digital.

Caracteristici tehnice
Diametrul maxim al Tevilor Indoite Ø70*3 mm
Dimensiuni maxime al Profilelor Indoite 50*50*2 mm
Unghiul maxim de flexiune 270°
Viteza maxima de indoire 1,2 rot./min.
Viteza maxima de returnare 2,4 rot./min.
Puterea motorului 5,0 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.300*700*900 mm
Greutate 680 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

UTILAJ-ul de INDOIT TEVI si PROFILE METALICE este prevazut standard cu:
Ecran pt citirea unghiului de indoire;
Matrite de Indoire Tevi Inox cu diametrul de 40, 50 si 70 mm;
Motor puternic de 5 kW;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL