GENERATOR DIESEL Izolat Fonic pt CURENT 12 kVA cu Prize 230V, 12V si 400V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Moto Generator Curent Diesel

Cod produs: MGD-V92691

PRET: 3.825 € + TVA si Transport

Acest Generator Diesel model Varan 92691 este utilaj de Generat Curent Electric de 12 kVA (9,6 kW) cu alimentare pe Motorina, avand un rezervor de 25 litri care asigura functionarea timp de 7,5 ore. Este prevazut cu 1 iesire de curent de 400 V, 3 iesiri 230V si 1 iesire 12 VDC.

Acest Generatorul Diesel este prevazut cu 1 iesire de curent trifazat cu tensiunea de 400V, 3 iesiri de curent monofazat cu tensiunea de 230V si o iesire de 12V cu functia de incarcare a bateriilor (12V 7A). Este prevazut cu un rezervor mare cu capacitatea de 25 litri care asigura o functionare prelungita de ±7,5 ore, fiind dotat cu intrerupator de siguranta FI care il face potrivit pt utilizarea chiar si in cadrul santierelor de constructii, protectie la supratensiune si contor al orelor de functionare.

MOTO GENERATOR-ul DIESEL este un dispozitiv foarte silentios dedicat utilizatorilor profesionisti care au nevoie de un aparat de Generare Curent performant si fiabil. Este un Generator de ultima generatie prevazut cu motor cu 2 cilindri in V fiind ideal pt utilizarea in activitati de constructie, activitati casnice, bricolaj, petreceri, focuri de artificii, carnavale, sau orice alte activitati care necesita un aparat de generat curent cu putere mare.

Este un dispozitiv cu o fiabilitate extrema si putere optima, fiind recomandat pt utilizarea cu aparatele care necesita o putere mare de curent, datorita rotilor din dotare putand fi mutat oriunde cu usurinta. Acest generator este alimentat cu Motorina si asigura o putere maxima generata de curent de 12,0 kVA, puterea continua de generare fiind de 10,0 kW.

In dotarea standard sunt incluse dispozitive de siguranta precum o alarma pt nivelul redus de ulei, voltmetru, dispozitiv de monitorizare a temperaturii de functionare, martor ulei de motor, lumina de operare si portscula. Pornirea generator-ului se realizeaza electric prin intermediul unui starter, bateria pt pornirea aparatului fiind inclusa. Pt o protectie sporita a generatorului si pt a asigura un grad sporit de silentiozitate, a fost echipat cu o carcasa din plastic care este prevazuta cu 2 usi ce asigura accesul catre acest Generator Diesel.

Acest Generator Diesel nu este indicat pt a fi conectat la echipamente cu consum mai mare de curent decat capacitatea sa maxima, surse de caldura sau echipamente industriale, respectarea maximului de putere continua ce poate fi generata de acest GRUP ELECTROGEN DIESEL contribuind la cresterea duratei de viata si la un consum redus de combustibil.

Caracteristici tehnice
Carburant alimentare MOTORINA
Putere continua 10,0 kW
Putere maxima de Generare Curent Electric 11,0 kW
Factor de putere 0,8
Frecventa 50 Hz.
Prize iesire curent 5
Tensiune prize de iesire curent 1*400V, 3*230 V, 1*12V
Prisa trifazata 400V cu 5 pini (trifazata + neutra + pamant)
Tip motor cu 2 cilindri in V
Capacitate cilindrica 836 cm³
Compresie 20:1
Capacitate rezervor ulei de motor 1,7 litri
Tip ulei de motor SAE 10W/30 Iarna/Vara
Pornire electromotor starter electric
Baterie de pornire 36A/H
Capacitatea rezervorului (amestec de 2 ori) 25 litri
Durata de utilizare cu un plin de motorina 7,5 ore (in functie de incarcare)
Afisaj de control 1*400V, 3*230V, 1*12V, 1*Voltmetru
Incluse in dotarea standard intrerupator FI, protectie supratensiune
Nivel de zgomot 70 dB (la 7 metri)
Sistem de racire 2 ventilatoare interne
Usi de acces la generator 2
Greutate bruta 280 Kg.
Dimensiuni cu carcasa de protectie (L*l*h) 1.130*660*900 mm
Dimensiuni de gabarit generator fara carcasa (L*l*h) 1.040*600*800 mm
Informatii suplimentare

Acest GENERATOR DIESEL pt Generare Curent Electric 12 kW este prevazut standard cu:
1 priza de iesire curent cu tensiune trifazata de 400V, 3 prize de iesire curent cu tensiunea de 230 V si o iesire de 12V;
Rezervor cu capacitatea de 25 litri care asigura functionarea timp de 7,5 ore;
Putere generare curent continuu de 10,0 kW, puterea maxima generata de 12,0 kW;
Intrerupator de securitate FI si protectie la supratensiune;
Demarator electric + baterie;
Alarma pt nivel scazut de ulei;
Voltmetru;
Roti pt deplasare;
Carcasa din plastic;
Certificate CE, EC-II, GS, TUV, Zgomot;

Optional, puteti opta pt pachetul Notiuni de baza: pentru o taxa suplimentara de 80€ puteti primi acest Generator Diesel pregatit pt utilizare. Generatorul va fi desfacut si alimentat cu 5 litri de combustibil si ulei, toate conexiunile si furtunurile sunt verificate dupa care va fi ambalat in ambalajul sau original. Acest grup electrogen este pregatit de utilizare si verificat din toate punctele de vedere tehnice si functionale astfel incat sa il puteti utiliza imediat. Din motive logistice prin alegerea acestui pachet timpul de livrare se poate prelungi cu 3-4 zile.

Informatii generale utile pt alegerea GENERATOR-ului ELECTRIC:

Monofazat sau Trifazat?
Generatoarele electrice produc fie curent monofazat fie curent trifazat. Utilizatorii ocazionali pt activitati casnice, de bricolaj sau iesiri la pescuit sau gratar vor avea nevoie in principal de un Moto Generator Monofazat cu priza de iesire cu tensiunea de 230V. Pentru utilizatorii profesionisti care au nevoie de curent electric pt constructii sau pt companii, cel mai potrivit este un Grup Electrogen de Curent Trifazic cu prize de iesire de 400V potrivit pt masinile, utilajele si sculele mari care necesita o putere mai mare de curent.
• In cazul in care dvs. utilizati generatorul in principal sau numai cu tensiune la 230V, achizitionati un generator monofazat cu 2 prize de 230V. Puteti obtine puterea maxima pe o singura priza de iesire. Daca doriti sa utilizati curent trifazic este indicat sa achizitionati un generator trifazat. Cand utilizati priza de 230V puteti obtine pana la o treime din puterea totala pe fiecare iesire 230V, puterea totala putand fi utilizata ia iesirea tri-fazata 400V.

Grup Electrogen cu alimentare DIESEL sau BENZINA?
Generatoarele diesel au o durata de viata mai lunga decat generatoarele pe benzina iar utilizarea acestora este mai ieftina datorita costului redus al motorinei fata de benzina.
• Pe de alta parte, intretinerea unui grup electrogen diesel este mai pretentioasa in comparatie cu intretinerea unui motogenerator pe benzina. Prin urmare, generatorul diesel va fi luat in considerare pentru utilizarea intensiva.
• De asemenea, pretul de achizitie al unui Grup Electrogen Diesel este putin mai mare fata de pretul unui Generator alimentat pe benzina si este mult mai zgomotos decat un grup electrogen cu alimentare pe benzina.
• Pe scurt, acesta este un calcul pe care trebuie sa il faceti dvs., luand in considerare nevoile si frecventa cu care anticipati dvs. ca o sa utilizati generatorul electric.

Cat de puternic trebuie sa fie GENERATOR-ul de CURENT ELECTRIC de care am nevoie?
Acest punct este foarte important, trebuie sa anticipati absolut ceea ce aveti nevoie. In general, este recomandabil sa achizitionati un Generator Electric cu puterea mai mare decat aveti dvs. nevoie pt a nu risca o supraincarcare a dispozitivului si deteriorara ireversibila a acestuia.
• Pe de alta parte, nici achizitionarea unui Moto Generator prea mare nu este recomandata deoarece veti avea un consum prea mare de combustibil in raport cu nevoile dvs.
• Din nou, si acest calcul este important sa il aveti in vedere in achizitionarea generatorului portivit. Contorizati numarul de Wati sau KiloWati de care aveti nevoie si alegeti in consecinta.
• Cu toate acestea, nu uitati ca unele instrumente (spre exemplu, frezele sau compesoarele) necesita de pana la 3 ori puterea nominala la pornire.

ATENTIE, in caz ca nu optati pt pachetul optional Notiuni de baza, Generatorul este livrat fara ulei sau combustibil. Trebuie sa faceti nivelul acestora inainte de inceperea utilizarii.

Avand in vedere greutatea si dimensiunile acestor dispozitive, nu este posibila livrarea prin societatile de coletarie traditionale. Prin urmare, livrarea se realizeaza prin transportatori privati pe paleti, toate pachetele fiind asigurate importiva furtului sau a pierderii.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL