GENERATOR de Curent ELECTRIC pe BENZINA cu Putere de 2,8 kW Varan 92501

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Generator Curent pe Benzina

Cod produs: MGB-V92501

PRET: 319 € + TVA si Transport

Generator-ul de Curent Electric model Varan 92501 este un utilaj portabil cu alimentare pe Benzina ce asigura o putere generata de curent de 2,8 kW. Are rezervor cu capacitatea de 15 litri care asigura functionarea prelungita de ~11 ore, fiind prevazut cu 2 iesiri de 230V si o iesire de 12V.

GENERATOR-ul ELECTRIC cu alimentare pe BENZINA este ideal pt utilizarea in activitati de constructie, activitati casnice, bricolaj, petreceri, focuri de artificii, carnavale, sau orice alte activitati care nu necesita un aparat de generat curent cu putere mare. Este un dispozitiv portabil alimentat cu benzina ce asigura o putere maxima generata de curent de 2,8 kW, puterea continua de generare fiind de 2,4 kW.

Acest Generator Electric este extrem de compact si usor de utilizat oriunde fiind prevazut cu doua iesiri de curent cu tensiunea de 230V si o iesire de 12V cu functia de incarcare a bateriilor (12V 7A). Este prevazut cu un rezervor mare cu capacitatea de 15 litri care asigura o functionare prelungita de ±11 ore, fiind dotat cu intrerupator de siguranta FI care il face potrivit pt utilizarea chiar si in cadrul santierelor de constructii, protectie la supratensiune si contor al orelor de functionare.

Constructia acestui Generator Benzina este compusa dintr-un cadru stabil si practic la depozitare, in dotarea standard fiind incluse o alarma pt nivelul redus de ulei, voltmetru si dispozitiv de monitorizare a temperaturii de functionare.

Generator-ul Electric poate fi utilizat oriunde aveti nevoie de curent electric monofazat, fiind potrivit pt camping datorita zgomotului redus. Acest dispozitiv performant de Generare Curent Electric nu este indicat pt a fi conectat la echipamente cu consum mare de curent, surse de caldura sau echipamente industriale, respectarea maximului de putere continua ce poate fi generata de acest GRUP ELECTROGEN BENZINA contribuind la cresterea duratei de viata si la un consum redus de combustibil.

Caracteristici tehnice
Carburant alimentare BENZINA
Putere continua 2,4 kW
Putere maxima de Generare Curent Electric 2,8 kW
Frecventa 50 Hz.
Prize iesire curent 3 cu regulator tensiune automat si bila
Tensiune prize de iesire curent 2*230 V, 1*12V
Motor UP168
Tip motor in 4 timpi, racire cu aer, OHV
Capacitate cilindrica 196 cm³
Rotatii 3.000 rotatii/minut
Putere 6,5 CP (la 3.000 rotatii/minut)
Tip ulei de motor SAE 10W/30 Iarna/Vara
Pornire electromotor prin tragere manuala cu cordon
Capacitatea rezervorului (amestec de 2 ori) 15 litri
Durata de utilizare cu un plin de benzina 11 ore
Afisaj de control 2*230V, 1*12V, 1*Voltmetru, FI-
Incluse in dotarea standard intrerupator si protectie supratensiune
Nivel de zgomot 90 dB
Greutate bruta 46,5 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 607*455*522 mm
Informatii suplimentare

GENERATOR-ul ELECTRIC cu Alimentare pe BENZINA este prevazut standard cu:
2 prize de iesire curent cu tensiunea de 230 V si o iesire de 12V;
Rezervor cu capacitatea de 15 litri care asigura functionarea timp de 11 ore;
Putere generare curent continuu de 2,4 kW, puterea maxima generata de 2,8 kW;
Intrerupator si protectie la supratensiune;
Certificate CE, EC-II, GS, TUV, Zgomot;

Optional, puteti opta pt pachetul Notiuni de baza: pentru o taxa suplimentara de 49,99€ puteti primi acest Generator Electric pregatit pt utilizare. Generatorul va fi desfacut si alimentat cu 5 litri de combustibil si ulei, toate conexiunile si furtunurile sunt verificate dupa care va fi ambalat in ambalajul sau original. Acest grup electrogen este pregatit de utilizare si verificat din toate punctele de vedere tehnice si functionale astfel incat sa il puteti utiliza imediat. Din motive logistice prin alegerea acestui pachet timpul de livrare se poate prelungi cu 3-4 zile.

Informatii generale utile pt alegerea GENERATOR-ului ELECTRIC:

Monofazat sau Trifazat?
Generatoarele electrice produc fie curent monofazat fie curent trifazat. Utilizatorii ocazionali pt activitati casnice, de bricolaj sau iesiri la pescuit sau gratar vor avea nevoie in principal de un Moto Generator Monofazat cu priza de iesire cu tensiunea de 230V. Pentru utilizatorii profesionisti care au nevoie de curent electric pt constructii sau pt companii, cel mai potrivit este un Grup Electrogen de Curent Trifazic cu prize de iesire de 400V potrivit pt masinile, utilajele si sculele mari care necesita o putere mai mare de curent.
• In cazul in care dvs. utilizati generatorul in principal sau numai cu tensiune la 230V, achizitionati un generator monofazat cu 2 prize de 230V. Puteti obtine puterea maxima pe o singura priza de iesire. Daca doriti sa utilizati curent trifazic este indicat sa achizitionati un generator trifazat. Cand utilizati priza de 230V puteti obtine pana la o treime din puterea totala pe fiecare iesire 230V, puterea totala putand fi utilizata ia iesirea tri-fazata 400V.

Grup Electrogen cu alimentare DIESEL sau BENZINA?
Generatoarele diesel au o durata de viata mai lunga decat generatoarele pe benzina iar utilizarea acestora este mai ieftina datorita costului redus al motorinei fata de benzina.
• Pe de alta parte, intretinerea unui grup electrogen diesel este mai pretentioasa in comparatie cu intretinerea unui motogenerator pe benzina. Prin urmare, generatorul diesel va fi luat in considerare pentru utilizarea intensiva.
• De asemenea, pretul de achizitie al unui Grup Electrogen Diesel este putin mai mare fata de pretul unui Generator alimentat pe benzina si este mult mai zgomotos decat un grup electrogen cu alimentare pe benzina.
• Pe scurt, acesta este un calcul pe care trebuie sa il faceti dvs., luand in considerare nevoile si frecventa cu care anticipati dvs. ca o sa utilizati generatorul electric.

Cat de puternic trebuie sa fie GENERATOR-ul de CURENT ELECTRIC de care am nevoie?
Acest punct este foarte important, trebuie sa anticipati absolut ceea ce aveti nevoie. In general, este recomandabil sa achizitionati un Generator Electric cu puterea mai mare decat aveti dvs. nevoie pt a nu risca o supraincarcare a dispozitivului si deteriorara ireversibila a acestuia.
• Pe de alta parte, nici achizitionarea unui Moto Generator prea mare nu este recomandata deoarece veti avea un consum prea mare de combustibil in raport cu nevoile dvs.
• Din nou, si acest calcul este important sa il aveti in vedere in achizitionarea generatorului portivit. Contorizati numarul de Wati sau KiloWati de care aveti nevoie si alegeti in consecinta.
• Cu toate acestea, nu uitati ca unele instrumente (spre exemplu, frezele sau compesoarele) necesita de pana la 3 ori puterea nominala la pornire.

ATENTIE, in caz ca nu optati pt pachetul optional Notiuni de baza, Generatorul este livrat fara ulei sau combustibil. Trebuie sa faceti nivelul acestora inainte de inceperea utilizarii.

Avand in vedere greutatea si dimensiunile acestor dispozitive, nu este posibila livrarea prin societatile de coletarie traditionale. Prin urmare, livrarea se realizeaza prin transportatori privati pe paleti, toate pachetele fiind asigurate importiva furtului sau a pierderii.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL