MOTO GENERATOR de Curent pe MOTORINA de 3,3 kW, Prize 2*230V, 1*12V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Moto Generator Curent Diesel

Cod produs: MGD-V92651

PRET: 859 € + TVA si Transport

Acest Moto Generator pe Motorina model Varan 92651 este dispozitiv de generat curent electric de 3,3 kW cu alimentare diesel, avand un rezervor de 11,5 litri care asigura functionarea timp de 9 ore. Acest motogenerator de curent electric are 2 iesiri de curent de 230 V si o priza de 12 V.

Moto Generator-ul de Curent Electric este un aparat profesional ce asigura o putere maxima generata de curent de 3,3 kW, puterea continua de generare fiind de 3,0 kW. Capacitatea mare a rezervorului de 11,5 litri asigura o functionare de aproximativ 9 ore, acest Generator Electric avand doua iesiri de curent monofazat cu tensiunea de 230V si o iesire de 12V cu functia de incarcare a bateriilor (12V 7A).

Acest Generator cu alimentare pe MOTORINA este ideal pt utilizarea in activitati de constructie, activitati casnice, bricolaj, petreceri, focuri de artificii, carnavale, sau orice alte activitati care necesita un aparat de generat curent, fiind ideal pt alimentarea oricarui utilaj sau dispozitiv cu tensiune de 430V.

Moto Generator-ul de Curent Electric are o constructie compusa dintr-un cadru stabil si practic la depozitare, extrem de compacta si portabila permitand mutarea acestui Grup Electrogen in orice loc in care aveti nevoie de alimentare cu curent monofazat de 230V.

In dotarea standard sunt incluse dispozitive care asigura nivelul de performanta si de siguranta in timpul functionarii acestui Moto Generator DIESEL: intrerupator de siguranta FI care il face potrivit pt utilizarea chiar si in cadrul santierelor de constructii, demarator electric, baterie pt pornirea generatorului, alarma pt nivel redus de ulei, voltmetru, dispozitiv de monitorizare a temperaturii si protectie la supratensiune.

Caracteristici tehnice
Carburant alimentare MOTORINA
Putere continua 3,0 kW
Putere maxima de Generare Curent Electric 3,3 kW
Frecventa 50 Hz.
Prize iesire curent 3
Tensiune prize de iesire curent 2*230V, 1*12V
Motor UP178
Tip motor in 4 timpi, racire cu aer, OHV
Capacitate cilindrica 305 cm³
Rotatii 3.000 rotatii/minut
Putere 6,7 CP (la 3.000 rotatii/minut)
Tip ulei de motor SAE 10W/30 Iarna/Vara
Pornire electromotor starter electric
Capacitatea rezervorului 11,5 litri
Durata de utilizare cu un plin de motorina 9 ore
Afisaj de control 2*230V, 1*12V, 1*Voltmetru, Intrerupator FI-, protectie supratensiune
Nivel de zgomot 96 dB (A)
Greutate bruta 90 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 697*475*552 mm
Informatii suplimentare

Acest MOTO GENERATOR DIESEL este prevazut standard cu:
2 prize de iesire curent monofazat cu tensiunea de 230 V si o iesire de 12V;
Rezervor cu capacitatea de 11,5 litri care asigura functionarea timp de 9 ore;
Putere generare curent continuu de 3,0 kW, puterea maxima generata de 3,3 kW;
Demarator electric + Acumulator;
Voltmetru;
Alarma pt nivel redus de ulei;
Dispozitiv de masurare a temperaturii;
Intrerupator si protectie la supratensiune;
Certificate CE, EC-II, GS, TUV, Zgomot;

Optional, puteti opta pt pachetul Notiuni de baza: pentru o taxa suplimentara de 75€ puteti primi acest Moto Generator pregatit pt utilizare. Generatorul va fi desfacut si alimentat cu 5 litri de combustibil si ulei, toate conexiunile si furtunurile sunt verificate dupa care va fi ambalat in ambalajul sau original. Acest grup electrogen este pregatit de utilizare si verificat din toate punctele de vedere tehnice si functionale astfel incat sa il puteti utiliza imediat. Din motive logistice prin alegerea acestui pachet timpul de livrare se poate prelungi cu 3-4 zile.

Informatii generale utile pt alegerea MOTO GENERATOR-ului ELECTRIC:

Monofazat sau Trifazat?
Generatoarele electrice produc fie curent monofazat fie curent trifazat. Utilizatorii ocazionali pt activitati casnice, de bricolaj sau iesiri la pescuit sau gratar vor avea nevoie in principal de un Moto Generator Monofazat cu priza de iesire cu tensiunea de 230V. Pentru utilizatorii profesionisti care au nevoie de curent electric pt constructii sau pt companii, cel mai potrivit este un Grup Electrogen de Curent Trifazic cu prize de iesire de 400V potrivit pt masinile, utilajele si sculele mari care necesita o putere mai mare de curent.
• In cazul in care dvs. utilizati generatorul in principal sau numai cu tensiune la 230V, achizitionati un generator monofazat cu 2 prize de 230V. Puteti obtine puterea maxima pe o singura priza de iesire. Daca doriti sa utilizati curent trifazic este indicat sa achizitionati un generator trifazat. Cand utilizati priza de 230V puteti obtine pana la o treime din puterea totala pe fiecare iesire 230V, puterea totala putand fi utilizata ia iesirea tri-fazata 400V.

Grup Electrogen cu alimentare DIESEL sau BENZINA?
Generatoarele diesel au o durata de viata mai lunga decat generatoarele pe benzina iar utilizarea acestora este mai ieftina datorita costului redus al motorinei fata de benzina.
• Pe de alta parte, intretinerea unui grup electrogen diesel este mai pretentioasa in comparatie cu intretinerea unui motogenerator pe benzina. Prin urmare, generatorul diesel va fi luat in considerare pentru utilizarea intensiva.
• De asemenea, pretul de achizitie al unui Grup Electrogen Diesel este putin mai mare fata de pretul unui Generator alimentat pe benzina si este mult mai zgomotos decat un grup electrogen cu alimentare pe benzina.
• Pe scurt, acesta este un calcul pe care trebuie sa il faceti dvs., luand in considerare nevoile si frecventa cu care anticipati dvs. ca o sa utilizati generatorul electric.

Cat de puternic trebuie sa fie GENERATOR-ul de CURENT ELECTRIC de care am nevoie?
Acest punct este foarte important, trebuie sa anticipati absolut ceea ce aveti nevoie. In general, este recomandabil sa achizitionati un Generator Electric cu puterea mai mare decat aveti dvs. nevoie pt a nu risca o supraincarcare a dispozitivului si deteriorara ireversibila a acestuia.
• Pe de alta parte, nici achizitionarea unui Moto Generator prea mare nu este recomandata deoarece veti avea un consum prea mare de combustibil in raport cu nevoile dvs.
• Din nou, si acest calcul este important sa il aveti in vedere in achizitionarea generatorului portivit. Contorizati numarul de Wati sau KiloWati de care aveti nevoie si alegeti in consecinta.
• Cu toate acestea, nu uitati ca unele instrumente (spre exemplu, frezele sau compesoarele) necesita de pana la 3 ori puterea nominala la pornire.

ATENTIE, in caz ca nu optati pt pachetul optional Notiuni de baza, Generatorul este livrat fara ulei sau combustibil. Trebuie sa faceti nivelul acestora inainte de inceperea utilizarii.

Avand in vedere greutatea si dimensiunile acestor dispozitive, nu este posibila livrarea prin societatile de coletarie traditionale. Prin urmare, livrarea se realizeaza prin transportatori privati pe paleti, toate pachetele fiind asigurate importiva furtului sau a pierderii.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL