PRESA pt ATELIER de 150 Tone cu Troliu Hidraulic ELECTRIC SP150HEL

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica de Atelier

Cod produs: PRH-SP150HEL

PRET: 6.360 € + TVA si Transport

Presa de Atelier model SP150HEL este dotata cu troliu actionat electric ce asigura o forta de presare de 150 tone. Este un utilaj de inalta calitate, stabil la prelucrarea materialelor grele, fiind formata dintr-un ax sudat cu actionarea mesei si cilindrului de presare prin intermediul unei parghii.

Aceasta PRESA ELECTRICA pentru ATELIER AUTO este prevazuta standard cu un sistem pentru oprirea de urgenta a presei ce asigura un plus de siguranta. Presa Hidraulica are doua placi de presa grele si un troliu de mana cu actionare electrica, acest dispozitiv pt Ateliere Auto indeplinind ultimele standarde CE de calitate si performanta.

PRESA de Atelier cu Actionare ELECTRICA are o Forta de Presare de 150 Tone si este ideala pt diferitele ateliere de intretinere si reparatii sau asamblare pentru realizarea operatiilor de Indoire, Indreptare, Presare sau Stantare a metalelor.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 150 Tone
Cursa cilindrului 350 mm
Tip piston mobil
Viteza 1.400 T/m
Puterea motorului 1,5 kW
Tensiune de alimentare 380 V
Cursa 175 - 1.000 mm
Latimea mesei 1.000 mm
Greutate Presa Electrica 1.200 Kg.
Ambalare in 2 cutii cu dimensiunile (L*l*h) 1.370*850*2.250 mm (1.190 Kg)
525*365*790 mm (880 Kg)
Informatii suplimentare

PRESA cu TROLIU Actionat ELECTRIC pt ATELIER AUTO este prevazuta standard cu:
Presa Electrica 150 Tone SP150HEL;
Sistem pt oprirea de urgenta;
Cilindru mobil;
Parghii pt actionarea mesei si a cilindrului;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL