PRESA Atelier de 150 Tone cu Cilindru Deplasabil pe Orizontala HATP-150T

Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica de Atelier

Cod produs: PRH-HATP150T

PRET: 8.999 € + TVA si Transport

Presa Hidraulica model HATP-150T are o gama larga de aplicatii, aceasta presa are o forta de 150 Tone fiind echipata cu un cilindru deplasabil pe orizontala. Cu aceasta Presa Atelier se pot realiza operatii de indoire, stantare, indreptare, brosare si nivelare, avand un motor de 7,5 kW.

Aceasta PRESA HIDRAULICA pentru ATELIER AUTO este un utilaj profesional destinat atelierelor de prelucrari metalice si atelierelor auto, fiind un utilaj foarte usor de operat. Este prevazuta cu un manometru indicator al presiunii de lucru si cu un instrument de ridicare al mesei, inaltimea mesei fiind reglabila.

PRESA Hidraulica de Atelierare o Forta de Presare de 150 Tone are o gama complexa de aplicatii fiind fabricata cu cilindru deplasabil pe orizontala si este ideala pt utilizarea industriala in diferitele ateliere de intretinere si reparatii sau asamblare pentru realizarea operatiilor de Indoire, Indreptare, Presare, Nivelare, Brosare sau Stantare a metalelor.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 150 Tone
Cursa cilindrului 380 mm
Tip cilindru deplasabil pe orizontala
Distanta dintre coloane 1.400 mm
Latimea dintre doua coloane 335 mm
Capacitate maxima piesa 700 mm
Lungime baza 1.100 mm
Capacitate Pompa Hidraulica 22 litri
Puterea motorului 7,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.800*650*2.200 mm
Greutate Presa Hidraulica 2.000 Kg.
Informatii suplimentare

Presa Hidraulica cu Cilindru Deplasabil Orizontal pt Atelier este prevazuta standard cu:
Presa 150 Tone HATP-150T;
Manometru indicator al Presiunii de lucru;
Cilindru Deplasabil Orizontal;
Instrument de Ridicare a Mesei;
Masa cu Inaltimea Reglabila;
Motor puternic de 7,5 kW;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL