PRESA Hidraulica de ATELIER cu Troliu MANUAL si Forta Presare 45T WP45H

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica de Atelier

Cod produs: PRH-WP45H

PRET: 1.149 € + TVA si Transport

Aceasta Presa Hidraulica cu Troliu actionat Manual model WP45H este o PRESA ATELIER AUTO cu Forta Presare 45 Tone ideala pentru realizarea operatiilor usoare de Indoire si Indreptare de utilizatorii amatori si in ateliere de prelucrari metalice si reparatii auto sau intretinere.

Aceasta Presa Hidraulica cu Troliu Actionat Manual este ideala pentru Ateliere Auto avand o constructie realizata de un cadru sudat foarte robust prevazut cu orificii pt trepte diferite de ajustare a pozitiei mesei de lucru care poate fi reglata pe inaltime cu ajutorul unui troliu cu manivela. Este prevazuta standard cu manometru indicator al presiunii de lucru si maner pt actionarea manuala a pistonului presei hidraulice.

Are o Forta de Presare de 45 Tone si poate fi operata manual sau cu ajutorul unui compresor, fiind prevazuta suplimentar cu conexiune pentru aer comprimat ce permite actionarea pneumatica a pistonului presei. Se caracterizeaza printr-o functionare sigura datorita pistonului care poate fi oprit in orice pozitie.

Presa Hidraulica de Atelier este ideala pt diferitele ateliere de intretinere si reparatii sau asamblare, cilindrul robust asigurand functionarea uniforma a presei ceea ce garanteaza precizia de lucru si rezultate calitative in prelucrare. Dupa finalizarea operatiunii de prelucrare pistonul revine automat in pozitia initiala. In constructia standard aceasta Presa Manuala de Atelier mai are inclus si un cilindru mobil.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 45 Tone
Cursa pistonului 190 mm
Tip piston mobil
Dimensiuni totale 1.400*1.710 mm
Dimensiunea zonei de lucru 226-1.042 mm
Diametru piston - G Ø58 mm
Distanta dintre coloane (E) 800 mm
Distanta dintre Cilindru si Masa (F1) 0 mm
Distanta dintre Cilindru si Masa (F2) 750 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 500*1.080*1.800 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.040*390*1.900 mm
Greutate neta Presa Hidraulica 266 Kg.
Greutate bruta Presa de Atelier 310 Kg.
Informatii suplimentare

PRESA MANUALA de ATELIER AUTO cu Troliu este prevazuta standard cu:
Presa Manuala 45 Tone WP45H;
Manometru pentru indicarea presiunii de lucru;
Cilindru mobil;
Pompa de Actionare;
Masa Reglabila pe Inaltime;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL