PRESA HIDRAULICA Verticala 30 Tone pt Indoit, Indreptat si Stantat MBP-30T

Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica Verticala

Cod produs: PHV-MBP30T

PRET: 11.525 € + TVA si Transport

Aceasta Presa Hidraulica Verticala model MBP-30T poate realiza operatii de Indoire, Indreptare, Stantare cat si de Brosare sau Nivelare. Are forta presare de 30 tone si presiune de 240 bari, ce asigura rezultate de calitate in conditii de utilizare continua, putand fi operata manual cat si automat.

Presa Hidraulica cu Actionare Verticala are o constructie solida realizata din otel fiind dotata standard cu manometru de presiune, matrite superioare si inferioare pentru indoire, lampa de iluminare si pedala de picior pentru controlul masinii in timpul utilizarii.

De asemenea, Presa de 30 Tone cu actionare Hidraulica pe Verticala este prevazuta cu dispozitiv de ajustare a cursei care permite utilizarea masinii pentru mai multe tipuri de operatii precum Indoire, Indreptate, Stantare, dar si pt Brosarea sau Nivelarea Metalelor.

Presa Hidraulica Verticala model MBP30T este o masina profesionala de stantat table si indoit profile metalice prin presare la rece in matrite inchise avand o forta de presare hidraulica maxima de 30 tone. Motorul are o putere de 7,5 kW si asigura o viteza de lucru de 20 mm/sec iar viteza de retur este de 44 mm/sec.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare Hidraulica 30 Tone
Cursa 300 mm
Presiunea de lucru 240 Bari
Puterea motorului 7,5 kW
Viteza de lucru 20 mm/sec.
Viteza de retur 44 mm/sec.
Adancimea gatului 710 mm
Dimensiuni instrumente de indoire 600*700 mm
Dimensiunea mesei de lucru 700*400 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.810*910*1.990 mm
Greutate neta Presa Hidraulica 2.600 Kg.
Informatii suplimentare

PRESA Hidraulica cu Arbore Excentric actionat Hidraulica pe Verticala este echipata standard cu urmatoarele accesorii:
Presa Hidraulica de 30 Tone cu corp din otel;
Manometru de Presiune;
Mod de operare manuala sau automata;
Dispozitiv de ajustare a cursei;
Lampa de iluminare;
Pedala de picior;
Manualul utilizatorului;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL