MASINA de FREZAT METALE cu Coloana Patrata si Motor Monofazat Orion 3.2

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-ORION3.2

PRET: 1.799 € + TVA si Transport

Masina de Frezat Metale de tip semiprofesional model Orion 3.2 este o FREZA ideala pt operatii de Debitare, Perforare, Frezare si Filetarea oricarei suprafete metalice. Freza asigura o calitate optima si poate fi folosita cu usurinta fara a necesita o anumita experienta de lucru in domeniu.

FREZA Semiprofesionala pt PRELUCRAT METALE este ideal pt utilizarea in atelierele mici de prelucrare a metalelor fiind prevazut cu Motor Monofazat cu puterea de 0,75 kW, optional putand fi livrata cu motor trifazat. Coloana verticala a masinii de frezare metale este realizata din fonta, material foarte rigid si rezistent care confera o stabilitate optima in timpul prelucrarii pieselor metalice.

Viteza de prelucrare poate fi schimbata cu usurinta prin intermediul comenzilor de pe panoul frontal din dotarea standard a acestei freze metal, viteza de rotatie reglabila avand 6 trepte intre 80 - 1.250 rot./min. Masina este dotata cu actionare manuala a mesei de prelucrare metale, optional putand fi livrata cu dispozitiv pt actionarea automata a mesei cu cruce.

Aceasta Freza Metale este echipata cu o masa de lucru cu dimensiunea de 800*240 mm ce are o cursa longitudinala in ambele directii de 175 mm, iar cursa transversala ajunge la 500 mm. Capacitatea de prelucrare a metalelor este de 32 mm la perforare, 80 mm la frezare frontala si 28 mm la frezare finala, capetele de frezare avand o inclinare de ±90°.

Caracteristici tehnice
FREZA pt Prelucrare METALE
Capacitate maxima de Gaurire / Perforare Metale 32 mm
Diametru Freza maxima frontala Ø80 mm
Capacitate maxima de frezare finala 28 mm
Distanta maxima dintre mandrina si masa 450 mm
Diametrul coloanei 115 mm
Con de fixare mandrina MT3
Dimensiune placa de lucru 800*240 mm
Cursa longitudinala a mesei de lucru 500 mm
Cursa transversala a mesei de lucru 175 mm
Inclinare capete de frezat metale ±90°
Viteza reglabila N°6 trepte
Viteza de rotatie 80, 145, 260, 375, 710, 1.250 rot./min.
Viteza maxima a mandrinei 1.250 rot./min. la 50 Hz (Italia)
Motor FREZA pt METALE
Puterea motorului 0,75 kW
Tip motor monofazat
Tensiune de alimentare 220V
Frecventa 50Hz
Avansul Meselor
Avans longitudinal manual
Avans transversal (plan cu cruce) manual (poate fi prevazuta cu dispozitiv optional pt actionare automata)
Dimensiuni masina
Dimensiuni cu baza (L*l*h) 1.160*820*2.200 mm
Dimensiuni fara baza (L*l*h) 1.160*820*1.600 mm
Greutate 295 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

FREZA pt METALE poate fi echipata optional cu accesorii care maresc capacitatea de lucru a masinii de Frezare Metale. Accesoriile achizitionate impreuna cu utilajul nu genereaza costuri suplimentare de transport, aceste costuri fiind deja incluse in transportul utilajului. Daca doriti sa achizitionati numai accesoriile va rugam sa ne contactati pt o estimare corecta a costurilor de transport pt accesoriile optionale ale masinii de frezare metale:
Set dispozitive de fixare 58 bucati (144€);
Menghina inclinabila pe vertical 125 mm (204€);
Set de 8 pensete pt frezare + mandrina CM3 (144€);
Dispozitiv de actionare automata a mesei pt masini de Frezare Metale (269€);
Afisaj Digital DRO pt Freze Metal (590€);
Pompa de racire pt utilaje de frezat metale (129€);
Set de freze cu 2 si 4 bucati HSS (270€);


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL