Masina de GAURIT RADIAL, Adancire, FREZARE si Filetare METALE Z3032*7P

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Gaurit Metale

Cod produs: MGM-Z3032/7P

PRET: 3.199 € + TVA si Transport

Masina de Gaurit RADIALA model Z3032*7P este o masina solida radiala cu masa cubica flexibila datorita pivotarii si reglarii pe inaltime a unitatii de gaurire. Este conceputa special pt realizarea operatiunilor dificile de Gaurire, Adancire, Frezare si Filetare a Pieselor Metalice.

UTILAJ-ul de GAURIT si FREZAT METALE are in componenta un brat reglabil pe inaltime cu ajutorul unei manivele solide, pompa pt racire si o coloana principala cu diametru mare ce asigura o buna stabilitate fiind ideala pt prelucrarea pieselor grele si voluminoase. Optional, poate fi echipata cu avans vertical automat cu 3 viteze.

Dotarea standard a acestei masini de gaurit o recomanda pentru utilizarea intensiva in diferite industrii pt realizarea aplicatiilor dificile de Gaurire, Adancire, Filetare si Alezare Metale, echipamentul de racire livrat standard asigurand cele mai bune rezultate in exploatare.

Aceasta MASINA GAURIT METAL se caracterizeaza printr-o constructie solida turnata ce asigura o functionare silentioasa, elementele de control fiind dispuse central pe partea frontala a capului de Gaurire Metal.

Inaltimea ajustabila a bratului radial si posibilitatea inclinarii capului de gaurire permit realizarea unei arii largi de operatiuni de prelucrare, deplasarea capului de gaurire pe orizontala, de-a lungul bratului radial se realizeaza cu ajutorul unei manivele pozitionata ergonomic, pe capatul bratului radial. Cursa lina a bratului de radial se datoreaza coloanei cu suprafata slefuita.

Operatiile de FILETARE METALE se realizeaza cu ajutorul comutatorului de sens de rotatie. Aceasta masina permite selectarea vitezei optime de lucru datorita cutiei de viteze cu gama larga de turatii. Blocarea bratului radial si a capului de gaurire se realizeaza mecanic.

Caracteristici tehnice
Diametru maxim de gaurire in otel 32 mm
Distanta dintre ax si masa 300 - 700 mm
Cursa pe orizontala a capului de angrenare 400 mm
Turatii ax 100 - 1.600 rot./min.
Distanta maxima intre ax si masa 640 mm
Receptie ax MK3 / MT3
Diametru coloana 150 mm
Puterea absorbita de motor S6 40% 1,4 kW (1,9 CP)
Tensiunea de alimentare 400 V
Tip motor trifazat
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.270*690*1.380 mm
Greutate neta 500 Kg.
Greutate bruta 540 Kg.
Informatii suplimentare

MASINA de GAURIT METALE este prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
Mandrina de 16 mm;
Masa cubica reglabila pe inaltime si pivotanta;
Manson reductie MK 3 / 2;
Echipament de racire;
Ecran de protectie ajustabil pe inaltime;
Scala longitudinala;
Scule;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL