Masina Profesionala pt GAURIT, ALEZAT si FILETAT METALE Z3040*1050

Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Gaurit Metale

Cod produs: MGM-Z3040/1050

PRET: 8.979 € + TVA si Transport

Masina de Gaurit Metale model Z3040*1050 este un dispozitiv industrial dotat cu motor puternic de 1,5 kW caracterizat printr-o structura simpla si rigida care permite o gama larga de aplicatii pt operatiile de prelucrare a metalelor precum Gaurire, Alezare, Adancire sau Filetare.

Aceasta MASINA de GAURIT METAL este prevazuta cu un burghiu cu design rigid si pondere mare conceput pt realizarea operatiilor de gaurire, transvazare si alezare a pieselor metalice, acesta asigurand o functionare precisa si fara vibratii. Vibratiile reduse in timpul prelucrarilor se datoreaza modului de concepere a burghiului cu nervuri suplimentare din fier armat turnat.

Cu acest Dispozitiv Industrial de Prelucrat Metale se pot realiza operatii de Gaurire in otel cu diametrul maxim de 40 mm, pt operatiile de Filetare in Piese Metalice din Otel diametrul maxim fiind M24. Distanta maxima dintre coloana si ax in timpul prelucrarii este de 1.020 mm in timp ce distanta minima poate ajunge la 320 mm. Masa de lucru cu dimensiunile de 400*400*350 mm asigura o prelucrare precisa a materialelor fiind potrivita atat pt prelucrarea pieselor metalice mici cat si pt cele de dimensiuni mai mari.

Cutia de viteze din dotarea acestei masini de gaurit este lubrifiata cu ulei printr-un dispozitiv de lubrifiere situat la baza masinii si este prevazuta cu unelte calite fabricate din otel aliat de inalta calitate, gama larga de viteze asigurand o fabricatie rapida si precisa. Masa de prelucrare este robusta asigura o potrivire usoara si umple piesa de prelucrat, baza masinii fiind constituita dintr-o placa solida potrivita pt prelucrarea componentelor metalice mai mari.

Masina este prevazuta cu un motor puternic de 1,5 kW ce asigura reglarea inaltimii bratului prin panoul de control situat in partea frontala a burghiului pentru o performanta ridicata si ergonomie. Este prevazuta cu brat de prindere mecanica si cap, inaltimea bratului fiind usor de stabilit prin ridicarea motorului. De asemenea, masina de gaurit si filetat metale este echipata cu cap de blocare manuala si brat coloana, suprafata coloanei asigurand o miscare usoara, libera si precisa a bratului.

Aceasta Masina de Alezat Metale este dotata cu un sistem hidraulic de actionare a arborelui, sistemul de alimentare a axului de lucru fiind, de asemenea, actionat hidraulic. Masina are un sistem mecanic-electric integrat, toate functiile masinii fiind controlate de la un panou de control central. Axul din otel este tratat termic extra-fin iar cutia de viteze asigura o functionarea silentioasa in timpul realizarii operatiilor de Gaurire, Alezare sau Filetare Metal.

Caracteristici tehnice
Diametrul maxim de gaurire in otel 40 mm
Diametrul maxim de filetare in otel M 24
Distanta maxima dintre coloana si ax 1.020 mm
Distanta minima dintre coloana si ax 320 mm
Ax de alunecare 700 mm
Diametrul coloanei 200 mm
Burghiu fixare MK4
Intervalul de viteza 75 - 1.220 rot./min.
Viteza de alimentare a arborelui 0,1 - 0,25 mm/rotatie
Capacitatea vitezei de avans 3
Distanta dintre ax si baza 120 - 860 mm
Inaltimea coloanei 1.885 mm
Dimensiunile mesei 400*400*350 mm
Dimensiuni de baza 1.370*700*160 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.600*270*1.885 mm
Greutate 1.230 Kg.
Informatii suplimentare

Aceasta MASINA de GAURIT, ALEZAT si FILETAT METAL este prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
Sistem de racire;
Dispozitiv electric pt ridicare in sus si coborarea axului;
Cap pivotant;
Dispozitiv de FILETARE METALE;
Masa suplimentara fixata la baza si ancore pt fixarea la sol;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL