STRUNG CNC pt STRUNJIRE METALE pe Lungimea Maxima de 400 mm CK210

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung CNC pt Prelucrat Metal

Cod produs: SCN-CK210

PRET: 6.099 € + TVA si Transport

Acest STRUNG METALE cu CNC model CK210 este un utilaj profesional proiectat pt prelucrat metale, materiale plastice, metale neferoase si lemn. Datorita CNC-ului si motorului puternic de 0,6 kW asigura o precizie ridicata in Strunjirea Metalelor pe o lungime maxima de 400 mm.

Acest STRUNG CNC asigura o acuratete ridicata a prelucrarii fiind un inlocuitor perfect pentru liniile de productie. Este o solutie de economie a spatiului din atelierele de prelucrari metalice fiind conceput pt realizarea detaliilor pe Piese Metalice din OTEL, Metale Neferoase, Lemn si Materiale Plastice.

Cu acest Utilaj de Strunjit Metale prin Comanda Numerica CNC se pot realiza operatii de prelucrare a pieselor metalice cu o lungime maxima de 400 mm, dimensiunile de strunjire metale peste batiu ajungand la 210 mm. Este dotat cu motor de 0,6 kW si ax de prelucrare cu viteza de rotatie reglabila intre 50 - 2.250 rotatii/minut.

Constructia solida acestui Strung cu Comanda Numerica CNC asigura acuratetea fixarii elementelor de prelucrare, axul este montat pe rulmenti profesionali iar dispozitivele de alimentare sunt prevazute cu suruburi actionate de motoare pas cu pas.

Pentru a lucra acest Strung CNC are nevoie de un Calculator cu procesor de minim 1.5GHz si 512MB memorie RAM. Acesta trebuie sa fie echipat cu un port LPT paralel, sistem de operare Windows si sistemul de control MACH3.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni Strunjire Metale peste batiu 210 mm
Lungime maxima de strunjire 400 mm
Latimea batiului 100 mm
Viteza axului 50 - 2.250 rot./min.
Tip ax subtire MT3
Viteza de deplasare pe axa Z 2.000 mm/min.
Viteza de deplasare pe axa X 1.000 mm/min.
Viteza de alimentare pe axa Z 500 mm/min.
Viteza de alimentare pe axa X 250 mm/min.
Cuplu pe aza Z 1,5 Nm
Cuplu pe axa X 2 Nm
Deplasarea axei Z 250 mm
Deplasarea axei X 80 mm
Numar de instrumente prelucrare 4 bucati
Conicitate coada subtire MT2
Extensie coada subtire 50 mm
Precizia de pozitionare pe axele Z si X 0,01 mm
Acuratetea de amplasare a piesei 0,005 mm
Puterea motorului 0,6 kW
Dimensiuni masina
Greutate 160 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL