STRUNG pt Prelucrari UNIVERSALE METALE cu Cutie de Viteze ED 1000N

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung Universal pt Metale

Cod produs: SUM-ED1000N

PRET: 3.999 € + TVA si Transport

Strung-ul Universal pt Metale cu Cutie de Viteze model ED 1000N este o Masina de Prelucrat Metale prin Strunjire suprafete de revolutie fiind ideal pt Tinichigerie, ateliere productie si de uz didactic in scoli. Este prevazut cu roti melcate, distanta de prelucrare intre varfuri fiind de 1000 mm.

Acest Strung Prelucrare Metale cu cutie de viteze este ideal pentru exploatarea in diferite ateliere de prelucrari metalice prin strunjire, in lacatuserii si atelierele scolare fiind potrivit pt utilizatorii amatori si semiprofesionisti, datorita raportului optim cost-beneficiu oferit si gamei largi de accesorii livrate standard.

Cu acest STRUNG UNIVERSAL se pot realiza operatii de Prelucrare METALE cu o distanta intre varfurile de Strunjire de 1000 mm, capacitatea de prelucrare peste batiu ajungand la diametrul de 332 mm, diametrul de strunjire peste suport fiind de 450 mm iar diametrul de strunjire peste sania transversala este de 198 mm. Acest strung prelucrare metal este usor de deservit fiind echipat cu surub conducator pentru filetare si avans automat.

Batiul prismatic al acestui strung universal este confectionat din fonta de calitate si este puternic nervurat pt reducerea nivelului vibratiilor fiind prevazut cu ghidaje calite prin inductie si rectificat cu precizie. Batiul este demontabil si permite prelucrarea pieselor cu diametru mare iar axul principal calit asigura o precizie ridicata in exploatare.

Acest strung metal are o cutie de viteze a carei roti melcate ruleaza in baie de ulei asigurand o functionare precisa si silentioasa, acestea fiind calite si finisate cu precizie asigurand acuratetea si functionarea lina a strungului. Viteza de avans poate fi ajustata simplu cu ajutorul rotilor dintate de schimb livrate standard.

Sistemul de control pentru avans si turatii este pozitionat ergonomic si permite actionarea simpla si rapida. Papusa mobila a acestui strung metal poate fi deplasata pentru realizarea operatiei de strunjire conica iar sania superioara este prevazuta cu portcutit cvadruplu ce permite fixarea simultana a doua cutite. Papusa mobila, axul fix si toate ghidajele permit ajustarea rapida.

Caracteristici tehnice
STRUNG UNIVERSAL pt STRUNJIT METALE
Distanta dintre varfuri 1.000 mm
Inaltimea centrelor 165 mm
Diametru de strunjire peste batiu 332 mm
Diametru de strunjire peste suport 450 mm
Diametru de strunjire peste sania transversala 198 mm
Inaltimea batiului de ghidaje 260 mm
Latime batiu de ghidaje 181 mm
Alezaj ax 38 mm
Receptie ax DIN 55029, D1-4
Con prindere ax principal MK5 / MT5
Con prindere papusa mobila MK3 / MT3
Turatii ax principal 70 - 2.000 rot./min.
Numar trepte de turatie continuu (fara trepte)
Avans longitudinal 0,079 - 1,291 mm/rot.
Avans transversal 0,017 - 0,276 mm/rot.
Gama pasi filete metric 0,4 - 7 mm
Gama pasi filet inch 4 - 60 filete/1"
Cursa sanie transversala 160 mm
Cursa combinata sanie 80 mm
Motor STRUNG UNIVERSAL pt STRUNJIT METALE
Puterea cedata motor S1 100% 1,1 kW (1,5 CP)
Puterea absorbita de motor S6 40% 1,5 kW (2,0 CP)
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400V
Dimensiuni masina
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.860*750*730 mm
Greutate neta masina 500 mm
Greutate bruta masina 596 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare

Acest STRUNG UNIVERSAL pt PRELUCRAT METALE este echipat standard cu:
Universal cu 3 bacuri cu diametrul 160 mm / D4;
Flansa cu diametrul de 250 mm;
Luneta mobila;
Luneta fixa;
Portcutit cvadruplu;
Protectie portcutit cvadruplu;
Ambreiaj de siguranta;
• Tava de span;
• Protectie anti-stropire;
Protectie universal;
Varfuri de centrare MK 3 (2 buc.);
• Reductie morse MK 5 / MK 3;
• Indicator de filete;
Sistem de iluminare;
Roti de schimb (pentru filetare);
• Stand;
• Scule;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL