UTILAJ Profesional cu CNC pt STRUNJIT METALE pe Lungimea 160 mm HCL 300

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung CNC pt Prelucrat Metal

Cod produs: SCN-HCL300

PRET: 21.399 € + TVA si Transport

Strung-ul cu CNC pt Prelucrat Metale model HCL300 este caracterizat prin prelucrarea de inalta performanta si de mare precizie pe axa X si Z. Este prevazut cu batiu plat si este destinat in special pt productia in serii mari insa se preteaza si pt strunjiri metale in serii mici si prelucrari singulare.

STRUNG-ul cu Comanda CNC este un utilaj profesional ideal pt atelierele de prelucrari metalice in serii mari dar se preteaza si pt prelucrari singulare sau productia de loturi mici. Se caracterizeaza printr-un batiu plat peste care se pot strunji metale cu dimensiunea maxima de 350 mm si o traversa de alunecare peste care se pot realiza operatii de prelucrare piese metalice cu dimensiunea maxima de 330 mm, lungimea maxima de strunjire pe acest dispozitiv fiind de 160 mm.

Acest Strung CNC Metale este prevazut cu sina liniara de ghidare, deplasarea pe axa X si Z este rapida si stabila, motorul puternic de 4 kW asigurand un cuplu ridicat inca de la cele mai mici rotatii iar viteza de rotatie a axului de prelucrare este de 300 - 3.400 rotatii/minut. Datorita utilizarii solutiilor inovatoare cu acest STRUNG CNC se pot obtine o acuratete a pozitionarii de 0,015 mm si repetabilitate de 0,006 mm pt axele X si Z (pt alte strunguri CNC obisnuite aceasta are valoarea de 0,01 mm).

Motorul puternic asigura puterea necesara pt realizarea operatiilor de Strunjire Metale prin Comanda Numerica CNC la cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Accesoriile din dotarea acestui STRUNG CNC asigura o prelucrare precisa si rapida fara a fi nevoie de interventii semnificative ale operatorului.

Zona de Strunjire Metale este prevazuta cu aparatoarele de siguranta ce asigura inchiderea totala, oferind astfel cele mai bune conditii de siguranta in timpul realizarii prelucrarilor. Instalatia de prelucrare este fabricata cu rulmenti cu bile ce asigura o putere mare in prelucrare si precizie ridicata. Este prevazut cu un sistem ce asigura racirea perfecta si un nou tip de rezervor pt lichidul de racire care asigura functionarea la cei mai inalti parametri.

Caracteristici tehnice
Capacitate de strunjire metale peste batiu 350 mm
Capacitatea de strunjire peste suport 330 mm
Lungime maxima de strunjire 160 mm
Alezajul axului 49 mm
Viteza axului 300 - 3.400 rot./min.
Tipul batiului / tipul ghidajelor plat / liniar
Diametrul maxim al rolelor de gaurire 34 mm
Deplasarea axei X 300 mm
Deplasarea axei Z 350 mm
Viteza axei X 12.000 mm/min.
Viteza axe Z 18.000 mm/min.
Cuplul servo motorului pe axele X / Z 6 / 6 Nm
Tip mandrina liniara
Numar de scule in suport 1 - 6
Dimensiuni port-cutit 20*20 mm
Tip manson manual sau hidraulic
Manson ax subtire Morse 4
Dimensiuni manson ax subtire 75 mm
Alimentare manson 120 mm
Putere pompa lichid de racire 1,2 kW
Mandrina manuala
Precizia de pozitionare pe axele X / Z 0,015 mm
Precizie pozitionare la operatii repetate pe axele X / Z 0,006 mm
Puterea motorului 4 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.200*1.390*1.540 mm
Greutate 1.550 Kg.
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

Acest STRUNG CNC pt METALE este echipat standard cu urmatoarele accesorii:
Mandrina manuala;
Dispozitiv pt iluminarea zonei de prelucrare;
Control CNC;
Manual cu instructiuni de utilizare;

Optional, pt cresterea capacitatii de prelucrare a acestui Strung Metale cu Comanda CNC, puteti opta pt accesorii precum:
Mandrina hidraulica;
Clema manuala / hidraulica;
Manson manual;
Mandrina rotativa cu 8 pozitii;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL