UTILAJ Vertical pt FREZAT METALE cu Ax Inclinabil si Masa 1.400*400 mm UWF200

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-UWF200

PRET: 36.499 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Vertical pt Frezare Metale model UWF200 are capacitatea de a prelucra piese metalice rotindu-se in jurul axului vertical inclinabil pe ghidajele coloanei, ceea ce o face ideala pt productie scule, instrumente, componente pt motoare, asigurand o prelucrare de inalta precizie.

Acest Utilaj pentru frezat metale cu ax inclinabil are o viteza a axului de prelucrare variabil continua cu posibilitatea de programare a unor parametri si de diagnosticare a defectelor pe ecran. Ghidajele dreptunghiulare asigura o rigiditate mare si precizie de pozitionare, axele X, Y, si Z fiind echipate cu avans automat.

Principalele avantaje ale acestei Masini de Frezat Metale sunt proiectarea rigida si fabricarea de precizie ce asigura o prelucrare perfecta. Este prevazuta cu afisaj digital pt 3 axe si un ax de prelucrare cu viteza variabila (inverter), aceasta freza universala fiind potrivita pt utilizarea industriala in productia serie a sculelor cat si pt atelierele de reparatii mecanice. Echipamentul foarte bogat si operarea usoara o face potrivita atat pt utilizatorii amatori cat si pt cei profesionisti cu cerinte ridicate in frezare metale.

Masa de lucru de mari dimensiuni, 1.400*400 mm, este ideala pt prelucrarea pieselor mari, aceasta fiind prevazuta cu 3 canale T situate la o distanta de 100 mm. Cursa longitudinala a mesei de lucru este de 800 mm iar cursa transversala de 400 mm, masina fiind prevazuta cu un motor puternic de 7,5 kW ce asigura o prelucrare precisa chiar si in conditii de utilizare indelungata a acestei Freze Universale de Frezat Metale.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni masa de lucru 1.400*400 mm
Cursa longitudinala a mesei 800 mm
Cursa transversala a mesei 400 mm
Canale T pe masa 3 bucati
Latime canale T 3/18 mm
Distanta dintre sloturile T 100 mm
Forma conica ax MK5
Distanta pe verticala intre ax si coloana 200 - 500 mm
Viteza axului 18 - 800 rot./min.
Viteza maxima de deplasare pe verticala 1,67 m/min.
Dimensiune manson 105 mm
Gama de tiratii pt alimentarea automata 18 - 627 mm/min. (9°)
Puterea motorului principal 7,5 kW
Putere motor de alimentare automata 0,75 kW
Putere motor de racire masina 0,4 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.290*1.770*2.120 mm
Greutate 3.660 Kg.
Informatii suplimentare

Freza Universala pt Metale este echipata standard cu urmatoarele accesorii:
Viteza axului de prelucrare variabil continua cu posibilitatea de programare a unor parametri si de diagnosticare a defectelor pe ecran;
Ghidaje rectangulare ce asigura o rigiditate ridicata si precizie de pozitionare;
Avans Automat pt axele X, Y si Z;
Pinola alunecare ax;
Citire Digitala pe 3 Axe;
Reducere ISO 50 / Morse 4;
Reducere Morse 4/3;
Reducere Morse 4/2;
Reducere ISO 50 Fi 40;
• Set de Clesti pt Cutitele de Frezare Metal ISO 50;
Kit de SCULE si UNELTE pt FREZARE METALE si intretinerea utilajului;
Manual de utilizare in limba poloneza;
Declaratie de conformitate dupa normele CE;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL