UTILAJ pt FREZAT METALE cu Avans Manual Longitudinal si Transversal Orion 4.5

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-ORION4.5

PRET: 1.959 € + TVA si Transport

Acest UTILAJ pt FREZAT METALE model Orion 4.5 este o masina profesionala pt frezarea oricarui tip de metal. Deplasarea planului cu cruce se realizeaza manual, prin intermediul volantelor amplasate la extremitati, selectarea vitezei de frezare realizandu-se automat de la panoul superior.

MASINA de FREZAT METALE cu Avans Manual Orion 4.5 de la firma Damato din Italia este un Utilaj Profesional pentru Frezat Piese Metalice prevazut cu un motor puternic de 1,5 kW, fiind ideal pt utilizarea in atelierele de prelucrare metale, tinichigerie pt fabricarea de scule unelte. Coloana masinii de frezare este realizata din fonta, material foarte rigid si rezistent care confera o stabilitate optima in timpul prelucrarii pieselor metalice.

Freza pt Prelucrat Metale este echipata cu o masa de lucru cu dimensiunea de 800*240 mm ce are o cursa longitudinala in ambele directii de 485 mm, iar cursa transversala ajunge la 240 mm. Capacitatea de prelucrare a metalelor este de 45 mm la perforare si de 80 mm la frezare frontala, capetele de frezare avand o inclinare de ±90°.

Viteza de prelucrare poate fi schimbata cu usurinta prin intermediul comenzilor de pe panoul frontal din dotarea standard a acestei freze metal, viteza de rotatie reglabila avand 12 trepte pana la 1.500 rot./mi. Masina este dotata cu actionare manuala a mesei de prelucrare metale, optional putand fi livrata cu dispozitiv pt actionarea automata a mesei cu cruce.

Caracteristici tehnice
FREZA pt Prelucrare METALE
Capacitate maxima de Gaurire / Perforare Metale 45 mm
Diametru Freza maxima frontala Ø80 mm
Distanta maxima dintre mandrina si masa 450 mm
Cursa maxima a mandrinei 130 mm
Con de fixare mandrina MT4
Dimensiune placa de lucru 800*240 mm
Cursa longitudinala a mesei de lucru 485 mm
Cursa transversala a mesei de lucru 240 mm
Inclinare capete de frezat metale ±90°
Viteza reglabila N°12 trepte
Viteza mandrinei 1.250 rot./min. la 50 Hz si 1.500 rot./min. la 60 Hz (Italia)
Motor FREZA pt METALE
Puterea motorului 1,5 kW
Tip motor monofazic
Tensiune de alimentare 220V
Frecventa 50Hz
Avansul Meselor
Avans longitudinal 0 - 2,2 mm/sec.
Avans transversal (plan cu cruce) 1 - 5 mm/sec.
Tip Avans longitudinal manual in ambele directii
Tip Avans transversal (plan cu cruce) manual in ambele directii
Dimensiuni masina
Dimensiuni cu baza (L*l*h) 1.160*900*2.200 mm
Dimensiuni fara baza (L*l*h) 1.160*900*1.500 mm
Greutate 330 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

UTILAJ-ul de FREZAT METALE poate fi echipat optional cu accesorii care maresc capacitatea de lucru a frezei. Accesoriile achizitionate impreuna cu utilajul nu genereaza costuri suplimentare de transport, aceste costuri fiind deja incluse in transportul utilajului. Daca doriti sa achizitionati numai accesoriile va rugam sa ne contactati pt o estimare corecta a costurilor de transport pt accesoriile optionale ale masinii de frezare metale:
Set dispozitive de fixare 58 bucati (144€);
Menghina inclinabila pe vertical 125 mm (204€);
Set de 8 pensete pt frezare + mandrina CM4 (156€);
Dispozitiv de actionare automata a mesei pt masini de Frezare Metale (269€);
Afisaj Digital DRO pt Freze Metal (590€);
Freza pentru Caneluri cu 3 taisuri din carburi metalice (108€);
Set de freze cu 2 si 4 bucati HSS (270€);


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL