MASINA pt ROLUIT TEVI si BALUSTRADE Eurekamatic CE/CN

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-253

PRET: 7.900 € + TVA si Transport

Masina pt Balustrade din Inox model Eurekamatic CE/CN este un Utilaj de Indoit Tevi si Profile Rotunde si Patrate ce poate lucra la modul manual sau semi-automat. Cu aceasta Masina de Roluit se pot realiza 3 tipuri de indoire a tevii si profilelor oferind un unghi de indoire intre 120° - 240°.

Aceasta Masina UNIVERSALA de INDOIT TEVI si PROFILE pt BALUSTRADE este un model nou gestionat pe deplin si sustinut de un microprocesor incorporat care asigura acuratetea si eficienta a sistemului de indoire.

Display-ul cu care este prevazuta aceasta Masina Universala de Roluit Tevi prezinta unghiul de indoire si informeaza operatorul despre pozitia taierii in mod constant. Software-ul incorporat permite stocarea usoara in 45 de unghiuri de indoire.

Masina poate fi operata manual sau automat, reducand timpul de procesare, cu aceasta putandu-se realiza indoire in unghi, indoiri de cercuri si spirale si 3 tipuri de indoire a tevii. Un singur instrument robust, flexibil si cu prindere rapida pentru 4 tipuri de indoire.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni de Indoire Profile Rotunde Ø60 mm*3 mm
Dimensiuni de Indoire Profile Patrate 60*60*3 mm
Unghi de Indoire Profile 120° - 240°
Viteza de rotatie 7 rot./min.
Puterea motorului 0,55 kW
Tensiune de alimentare 400 V
Greutate 220 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 850*620*920 mm
Prezentare video

Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL