UTILAJ de INDOIT Tevi, Tuburi si Profile pt BALUSTRADE din INOX ETM60

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-254

PRET: 9.800 € + TVA si Transport

Masina pt Indoit Tevi, Tuburi si Profile Balustrade Inox model ETM60 este robusta, eficienta si este construita din otel. Are in componenta un microprocesor incorporat care permite stocarea a pana la 40 programe diferite, fiecare dintre ele cu o secventa de 5 opriri in operatia de Indoire.

Masina de Roluit Tuburi, Profile si Tevi din Inox pt Balustrade asigura o capacitate maxima de indoire a tuburilor metalice de Ø60 mm si 4 mm grosime. De asemenea, cu aceasta masina se pot indoi bare din inox de Ø48 mm*4 mm grosime, bare din aluminiu de Ø60 mm*8 mm grosime precum si profile rotunde sau patrate din Otel Moale cu diametrul de Ø40 mm respectiv dimensiunile de 40*40*4 mm.

Aceasta masina este robusta, precisa, eficienta si este construita in intregime din otel. Are microprocesor incorporat ce permite stocarea a pana la 40 de programe diferite, fiecare dintre ele cu secventa de 5 opriri in operatia de INDOIRE. Raza de indoire minima reprezinta de 3*diametrul tubului, depinde de material si de grosimea tubului.

Caracteristici tehnice
Raza minima de Indoire 3*Diametrul Tubului
Capacitatea maxima de Indoire Tuburi Metalice 60 mm
Grosimea materialului 4 mm
Capacitate de indoire Inox 48*4 mm
Capacitate de Indoire Aluminiu 60*8 mm
Capacitate Indoire Profile Rotunde din Otel Moale Ø40
Capacitate Indoire Tuburi Patrate din Otel Moale 40*40*4 mm
Puterea motorului 2 kW
Tensiune de alimentare 400 / 240 V
Frecventa de alimentare 50 Hz
Viteza de rotatie 3 rot./min.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 600*500*980 mm
Greutate 190 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL