ABKANT Dublu SEGMENTAT 3 ml pt PLIAT TABLE de 2 mm grosime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-MK3050*2

PRET: 4.929 € + TVA si Transport

ABKANT-ul Manual pt Pliere Tabla MK 3050*2 ofera posibilitatea de a indoi in segmente atat pe partea superioara cat si pe cea inferioara si totodata executa indoirea elementelor mari pana la 3050 mm lungime. Cu acest abkant se pot PLIA MANUAL TABLE pana la 2 mm grosime.

Acest ABCANT DUBLU SEGMENTAT este un utilaj MANUAL ce asigura un unghi de INDOIRE cuorins intre 0 - 135° cu ajutorul acestuia putandu-se prelucra TABLA cu grosimea maxima de 2 mm. Este un Abkant Manual ideal pt atelierele de TUBULATURI, reparatii si prelucrari metalice fiind conceput cu o constructie robusta si durabila realizata din otel ce garanteaza efectuarea operatiilor de Pliere Table fara vibratii sau torsiune.

Asigura o lungime maxima de Indoire de 3,05 metri fiind ideal pt prelucrarea Tablei pt fabricatia de Tubulaturi Industriale, Conducte si Sisteme de Ventilatie. Structura metalica rigida si puternica asigura o prelucrare inalt calitativa, fara deformarea foii metalice in timpul realizarii operatiei de Indoire.

Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul a doua parghii manuale care permit transmiterea eficienta a puterii, acestea fiind prevazute cu o contragreutate pt minimizarea puterii. Prelucrarea profilelor speciale si a casetelor este usor de realizat cu acest Abkant Universal, actionarea manuala cu ajutorul parghiilor realizandu-se rapid si usor. Falca superioara poate fi ajustata cu usurinta pentru o exploatare rationala.

Abcant-ul Manual este prevazut standard cu LAME SEGMENTATE atat pe traversa superioara cat si pe cea inferioara, acestea avand dimensiuni intre 76 - 305 mm. Acest Abkant Dublu Segmentat permite numeroase posibilitati de Indoire a Tablei, traversele realizate din otel de inalta calitate garantand precizia prelucrarii.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de pliere a tablei 3.050 mm
Grosime maxima tabla 2,0 mm
Unghi de pliere a tablei 0 - 135°
Dimensiuni segmente de pliere table 76, 127, 153, 254, 305 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.710*750*1.420 mm
Greutate masina 422 Kg.
Informatii suplimentare

Echipament standard:
Lame Segmentate de 76, 127, 153, 254 si 305 mm;
Parghii de actionare;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL