ABCANT Manual SEGMENTAT pt INDOIT TABLA 1,5 mm grosime pe 1,4 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Indusriale

Cod produs: ATI-SGR1400/1,5

PRET: X € + TVA si Transport

Utilaj-ul Manual de Pliat Table model SGR 1400/1,5 este un Abcant Dublu Segmentat ideal pt prelucrarea foilor metalice pt Tubulaturi Industriale. Cu acest utilaj se poate Indoi Tabla pana la 1,5 mm grosime pe o lungime maxima de 1,4 metri, asigurand un unghi maxim de pliere de 160°.

Acest Utilaj Manual de Indoit Table este un ABKANT DUBLU SEGMENTAT destinat utilizatorilor profesionisti ce este caracterizat de o constructie solida din otel si un design modern ce asigura un confort sporit in timpul operatiilor si o gama larga de aplicatii practice. Grinzile acestui Abkant Manual sunt realizate din otel de inalta calitate si asigura o functionare indelungata mentinand in acelasi timp parametrii corespunzatori de INDOIRE TABLE.

Cu acest Abkant pt TUBULATURI se pot realiza operatii de Pliere a foilor metalice pt productia de Conducte si Sisteme de Ventilatie Industriale din Table de Otel de maxim 1,5 mm grosime, lungimea maxima de Indoire pe acest utilaj fiind de 1,4 metri. Grinzile segmentate ale acestui Abkant faciliteaza prelucrarea foilor metalice de diferite dimensiuni si grosimi, acest utilaj fiind potrivit pt operatii universale de prelucrare table prin Indoire.

ABKANT-ul DUBLU SEGMENTAT asigura un unghi de Indoire cuprins intre 0 si 160°, reglarea acestuia putandu-se realiza manual prin intermediul unei scale gradate. Falca superioara si inferioara segmentate asigura o executie precisa a operatiilor de Pliere Table si o mare flexibilitate si versatilitate in operare.

Falcile sunt echipate cu seturi de segmente tip pian cu dimensiunile de 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm, 70 mm si 100 mm care ofera numeraose posibilitati de Indoire a foilor metalice, prelucrarea profilelor speciale, plierea cutiilor si a casetelor fiind usor de realizat cu acest Abkant Manual. Lama inferioara poate fi adaptata rapid si usor la grosimea foii de Tabla de prelucrat iar falca superioara cu inaltime ridicata permite prelucrarea profilelor inalte.

Abkant-ul pt TUBULATURI este caracterizat prin usurinta realizarii operatiilor de Indoire fiind prevazut cu pedala de picior pt actionarea manuala a grinzii superioare de Pliere, mainile fiind libere pt manipularea foii de prelucrat. Falca superioara poate fi ajustata cu usurinta pt o exploatare rationala.

Acest Abcant Manual Dublu Segmentat este ideal pt fabricatia de tubulaturi, copertine stresini, cutii si multe altele. Deschiderea si inchiderea falcii superioare se realizeaza cu ajutorul manerului de actionare, aceasta avand o deschidere maxima de 100 mm. In dotarea standard este inclusa o Foarfeca Ghilotina Manuala cu Role pt Taierea Tablelor pe intreaga lungime de prelucrare a acestui Abkant Manual Tubulaturi.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 1.400 mm
Grosime maxima tabla 1,5 mm
Unghi de indoire a tablei 0 - 160°
Deschiderea maxima a traversei de Indoire 100 mm
Dimensiuni segmente de Indoire Tabla 30, 40, 50, 60, 70 si 100 mm
Greutate 270 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL