ABKANT Dublu SEGMENTAT cu Unghi Indoire TABLA de 160° SGR 1000/1,5

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-SGR1000/1,5

PRET: X € + TVA si Transport

ABKANT-ul Manual model SGR 1000/1,5 este un utilaj profesional Dublu Segmentat ce poate indoi foi metalice cu unghi intre 0 - 160° fiind utilizat in productia de Tubulaturi Industriale. Cu acest Abkant Segmentat se pot Indoi Table de 1,5 mm grosime pe 1 m lungime.

Acest Abkant Dublu Segmentat este un Utilaj de Pliat Table ce poate fi utilizat pt operatii universale de Indoire foi metalice pt productia de Tubulaturi, Conducte si Sisteme de Ventilatie. Este echipat cu falca superioara si inferioara segmentata ce asigura o executie precisa a operatiilor de Pliere Table si o mare flexibilitate si versatilitate in operare.

Este ideal pt atelierele de prelucrari metalice fiind conceput cu falci segmentate ideale pt realizarea operatiunilor de INDOIRE TABLE din Otel cu lungimea maxima de 1 metru si grosimea pana la 1,5 mm. Unghiul de Indoire poate fi reglat manual pana la 160° prin intermediul unei scale gradate.

Falcile sunt echipate cu seturi de segmente tip pian care ofera numeraose posibilitati de Indoire a foilor metalice, prelucrarea profilelor speciale si a casetelor fiind usor de realizat cu acest Abkant Dublu Segmentat.

Abkant-ul pt TUBULATURI este caracterizat prin usurinta realizarii operatiilor de Indoire fiind prevazut cu pedala de picior pt actionarea manuala a grinzii superioare de Pliere, mainile fiind libere pt manipularea foii de prelucrat. Falca superioara poate fi ajustata cu usurinta pt o exploatare rationala.

Deschiderea si inchiderea falcii superioare se realizeaza cu ajutorul manerului de actionare, aceasta avand o deschidere maxima de 100 mm. Acest Abcant Manual Dublu Segmentat este ideal pt fabricatia de tubulaturi, copertine stresini, cutii si multe altele.

Este prevazuta cu segmente atat pe grinda superioara cat si pe cea inferioara cu dimensiunile de 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm, 70 mm si 100 mm ce ofera numeroase posibilitati de Indoire fiind ideala pt plierea cutiilor.

Lama inferioara poate fi adaptata rapid si usor la grosimea foii de Tabla de prelucrat iar falca superioara cu inaltime ridicata permite prelucrarea profilelor inalte.

Constructia solida din otel cu design modern ofera un confort sporit in timpul operarii si o gama larga de aplicatii practice. Grinzile sunt realizate din otel de inalta calitate care permit o functionare indelungata mentinand in acelasi timp parametrii corespunzatori de Indoire.

In dotarea standard este inclusa o Ghilotina Manuala cu Role pt Taierea Tablelor pe intreaga lungime de prelucrare a acestui Abkant Segmentat.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 1.000 mm
Grosime maxima tabla 1,5 mm
Unghi de indoire a tablei 0 - 160°
Deschiderea maxima a traversei de Indoire 100 mm
Dimensiuni segmente de Indoire Tabla 30, 40, 50, 60, 70 si 100 mm
Greutate 235 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL